App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Fan.. jäkla bror... igen!!!

Ett år hade vi världens idé. Förstorade ett foto på hans älskade vovve och gjorde en fin canvastavla. Ett år fick han en eltandborste.. jävligt tråkigt. Kalsonger har han fått, spel (nu har jag inga ideer på det då han får det han ville ha av mamma å pappa). En gång fick han en självvispande visp. Han älskar onödiga prylar. Han lagar gärna mat och är duktig på det men han har det mesta man behöver ha när det kommer till mat. eller iofs kanske inte men jag har inga ideer för ja kan inget om mat!  Han säger inte vad han önskar sej för han vill inte ha något! MEN jag vill ge honom något för han ställer alltid upp om vi behöver hjälp och då alltid med sådär tråkiga saker som å rensa källaren å åka till tippen osv. Aldrig att han inte ställer upp när man frågar (om han inte jobbar förstås)  så något vill jag ge. Han komme få en tavla på ungarna lika som mamma å pappa och svärföräldrarna  men det räcker inte känner jag.  Vill hitta nåt kul, nåt onödigt och nåt som han inte har! :D Varje år är det ALLTID hos honom vi fastnar.  Så alla ideer är välkomna, alla affärer med kul saker... ös på!

2013-12-10
osisen
osisen

Linas matkasse?

2013-12-10
1katarina1
1katarina1

Nån fin olivolja och lite lyxigt plock till matlagning?

2013-12-10
burtonmamma
burtonmamma
Barn på 3 år och 11 månader

både på ugn och i själva köttet när du tar ut det?!

2013-12-10
osisen
osisen

vilka grader har du på sånt kött? (lika bra å passa på å fråga allt ;P)

2013-12-10
osisen
osisen

har tänkt runt 500 helst mindre.. har inte så himla mycket kvar nu efter alla inköp :/ 

grejen är att han fortfarande bor hemma och de har ganska liten plats så det får inte plats med så mycket heller. å mamma blir tokig på alla grejer han kommer hem med så jag vill för hennes skull inte bidra allt för mycket med å ställa till. var inne på en gjutjärnsgryta eller en lergryta men då sa mamma nej det får inte plats mer :( 

han borde verkligen flytta hemifrån snart men det lär väl aldrig ske

2013-12-10
osisen
osisen

ok så då spelar det ingen roll om typ mer än halva termometerpinnen sitter utanför köttet sålänge spetsen är i mitten?! Bra å veta för i kväll ska jag göra fläskytterfilé i ugnen och det var ingen tjock bit direkt å jag vill ju inte få en rosa köttbit :/

2013-12-10
osisen
osisen

jaha... tänkte att den borde mäta tempen på allt man stoppa den i :P jaja.. 

en annan fråga angående termometrar när ja ändå har dej på "tråden"

Till min ugn har jag en sån man kopplar in i ugnen å så ställer man in graderna så stänger ugnen av sig och piper när man uppnått vald temperatur.. MEN min fråga är hur stor del av termomterns "pinne" måste vara i köttet?!

Själva pinnen är ganska lång och den ska in i mitten av köttet och för att att den ska bli helt täckt av kött så krävs en STOR köttbit å då får den nog inte plats i ugnen eller iaf blir det ytterst trångt. kan man då ha termometerpinnen en bit utanför köttet men med själva spetsen i mitten? 

Säkert något man borde kunna men jag kan inte sånt här. :P

2013-12-10
osisen
osisen

alltså den där termometern de har på kjell å co har jag med men den tar ju aslång tid å mäta tempen :O jag var jättebesviken... :( å ja köpte den för 100kr! 

skulle ha den till knäcken förra året men det gick inte :/

2013-12-10
osisen
osisen

Kolla på coolstuff.se där har dom många onödiga, coola och riktigt bra grejer :)

2013-12-10
94omamma
94omamma

Kolla coolstuff, bluebox och såna prylsidor :-)

2013-12-10
Pepsimoon
Pepsimoon
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...