App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ingen kärlek.

Hej! Min kille har alltid varit dålig på att visa kärlek, (pussas kramas eller säga jag älskar dig själv) men han har ALLTID varit snäll mot mig, gav mig allt jag behövde eller frågade om. Vi har varit tillsammans i snart 9år. Idag är jag gravid med andra barnet (första 4år) jag är i v39. Han har blivit en helt annan person. Han är aldrig hemma och om han är hemma så sitter han och surfar. Han pratar inte med mig om inte han måste fråga efter nåt. Han är ständigt irriterad och ser så arg ut. Absolut ingen intresse för barnet i magen, frågar aldrig hur jag mår. JAG KÄNNER MIG SÅ HIMLA ENSAM just nu! Varför hålla på så här? Om han inte är intresserad längre varför är han kvar? Han gör ju mig bara så ledsen då jag gråter varje kväll. När dottern lagt sig frågar jag ibland kan inte du komma hit då säger han nej, eller så kommer han (vardagsrummet) in sätter sig på andra sidan soffan och fortsätter surfa? Vad är dettaaa? Vem gör så här? Kan människor verkligen vara så iskalla?

2013-12-10
Ikraan
Ikraan

Jag har pratat med honom om detta, han lixom bryr sig inte vad man säger, det går inte in i honom. Visst, eller okej är svaret alltid när jag tar upp detta. Jag ser det som ett förhållande som har tagit slut. Kanske vill han inte vara elak och sticka nu, men han ska nog göra det för det här gör mig nere. Jag måste tänka på mina barn och mig själv.

2013-12-11
Ikraan
Ikraan

Riktig taskigt.

2013-12-11
Ikraan
Ikraan

Man måste prata om det finns ingen annan utväg. Min man är en man som inte visar den sortens gulligull kärlek och de vet jag om. Ibland e de tufft för varje tjej vill att ens man ska bara gullig säga fina saker och att han älskar en, men alla människor är olika. Sen tycker jag att din mans beteende är lite konstigt men som sagt använd jag form och inte du. Jag läste det för någon dag sen och jag säger bara halelulja. Jag har alltid använt mig av du form och det har alltid slutat i bråk

2013-12-10
batgirl
batgirl

Du måste säga till honom att det inte är ok. Fråga honom varför han gör som han gör. Och det är inte ok att han surfar alltid. Min man surfar väldigt mycket och jag är riktigt trött på det. Så fort hsn kommer hem så måste han kolla tills maten är klar. Sen sätter han sig och surfar efter maten igen. Vi har en dotter på 3 år som hörde häromdagen när jag sa till honom om surfandet. Då sa hon till honom att hon blir ledsen och att han inte får hålla på så mkt med det. Då fattade han närhon sa det. Men om jag säger till så bara gnäller jag och tjatar. Vi har varit tillsammans i 12 år. Och han är också väldigt dålig på å visa känslor. Men du får inte vara för snäll. Våga säga ifrån. Du förtjänar bättre än så.

2013-12-10
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 7 månader

Har du berättat för honom hur du känner? Frågat honom varför han är arg? Att prata är första steget för att lösa problemet. Det kan ju ha hänt något som han inte berättat för dig som bidrar till hans beteende.

2013-12-10
Jonna Olafsson
Jonna Olafsson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...