App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Arg

Jag är så fruktansvärt arg på min knöl till chef. Hon var inte stöttande alls under graviditeten och betedde sig svinigt åt hela vägen tills jag tog semester o komp innan dottern föddes för att slippa kärringen. Bland annat så berättade hon för alla mina arbetskamrater att jag var 'gravad' även om jag hade tänkt att berätta allteftersom för folk.. Hursomhelst har jag inte hört av henne sen i somras då hon var tvungen att meddela min nya lön per telefon. Hon är bitter över att jag inte kommit till jobbet o visat upp dottern, men vadfan!? Måste man det eller? Hursomhelst skickade kärringen ett sms nu o frågade om jag ville 'följa med' på julbord på onsdag! Två dagars varsel! Ååååh, vad jag är trött på henne!

2013-12-09
Sunsweet
Sunsweet
Barn på 3 år och 1 månader

Joo, hon har en dotter o en som hon fick föda död i v.22. Detta var det enda jag fick höra om under hela min graviditet. Hon har till och med glömt fråga hur länge jag ska vara föräldraledig.

2013-12-09
Sunsweet
Sunsweet

Har hon själv barn? Hon kanske inte kan få barn annars, fått missfall, eller har en man som inte kan få barn etc, så hon kanske e avundsjuk? Otroligt dåligt av en chef oavsett att berätta sånna privata saker!! Man ska ju kunna lita på sin chef!

2013-12-09
1katarina1
1katarina1

Det är inte det värsta hon gjort på långa vägar... Kan tillägga att hon pratade om missfall varje gång jag träffade henne på veckorna.

2013-12-09
Sunsweet
Sunsweet

Tanken har ju hela tiden varit att slippa både henne och jobbet, har ju tänkt bli gravid med nästa innan dottern är 1 år och 9 månader så jag slipper gå till jobbet mellan... Sen har jag iofs inte tänkt gå tillbaka till det jobbet ändå så det känns bara onödigt. Samtidigt som chefen får mig att må dåligt o bli ledsen då jag tänker på hur illa hon betedde sig när jag var gravid, fick jobba med utagerande personer bl.a.

2013-12-09
Sunsweet
Sunsweet

Oj, ursäkta! Jag verkar vara en jävligt arg o bitter människa när man läser mitt inlägg, men kände bara för att spy lite galla...

2013-12-09
Sunsweet
Sunsweet
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...