App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Svårt att bestämma sig!

Min sambo har svårt att bestämma sig hur han ska göra med sina föräldradagar! Jag vill på ett sätt vara hemma alla dagar tillsammans med min underbara dotter, men jag vill ju att han ska vara hemma med henne också! Är det så att han ska vara hemma på heltid så vill jag söka ett annat jobb! Men han kan inte bestämma sig!! Hur har ni delat upp eran ledighet?

2013-12-09
Cecilia330
Cecilia330
Barn på 3 år och 6 månader

Vi får se hur vi ska göra men som det ser ut nu är jag mammaledig tills sonen är tio månader plus att jag jobbar lite extra när sambon är ledig sen hår sambon hemma 2 mån och jag jobbar heltid och sen går jag hemma tills i höst någon gång plus att jag jobbat lite extra han tar ut fl under julen och på fredagar ibland :)

2013-12-09
Idussen
Idussen

Vi har jobbat80% tillsammans de första 2 åren. Tex i början var jag helt ledig och han jobbade 80% (0%+80%). Sen jobbade vi 40% vars från ca 7 mån. Nu med liten gör vi samma. Sen tar vi långa jular och somrar tillsammans ca 2-3 veckor över jul då båda är lediga samt ca 6-8 veckor på sommaren. Så vi satsar på att vara hemma tillsammans mycket. Istället för att en ska vara ensam och den andre jobba heltid

2013-12-09
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...