App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Gravid trots mens?

Nån som varit det? Hade mens för 3 veckor sen eller antog att det va de som kom, inte haft nån ägglossning än å ärligt talat ha det varit lite si å så med sexet dessa 3 veckor. Men känner inte igen min kropp, öm i nedre magen som vid mensvärk å varit så några dagar, halsbränna, dålig matlust å illamående, inte så att jag spyr men ändå mår illa av ingenting. Å trött så trött. Visst lättast e väl å ta ett test men e så feg å börjar tro att jag inbillar mig att jag e gravid bara för att jag vill. Testat flera gånger då jag trott nåt å fått negativt varje gång. Så undrar om nån haft som en lagom mens fast ni sen konstaterat att ni va gravid? Va inte med om det med dottern.

2013-12-08
ica_86
ica_86

hade mens första gången jag va gravid o märkte inte det föränns jag hade kommit till v10 att ja ca gravid. så de kan man ha o vet flera som har varit med om det. men som sagt slösa inte pengar i onödan utan vänta isf 1-2 veckor elr nått.

2013-12-09
ecstasy92
ecstasy92
Barn på 3 år och 9 månader

Jo ok men nåt som liknar mens då, vet att mamma haft det med vissa av oss. Hade inte en blödning när jag väntade dottern å ärligt kände inte av att jag va gravid förns runt v 10 så utebliven mens va mitt ända tecken på att nåt va igång. Få vänta den här veckan ut oxå å sen se om jag ta nåt test.

2013-12-09
ica_86
ica_86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...