App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

"oansvarig vuxenlek?"

Måste folk köra som galningar och sladda och köra bresladd? Om man nu vill leka av sig som vuxna människor, vilket jag kan förstå att man vill ibland, så kan man väll ändå göra det där det är avskilt och där det inte är ett bostadsområde? Varje år sitter jag som på nålar vid vardagsrums fönstret och håller för ögonen. Någon dag kommer det smälla. Antingen med ett barn, en gammal dam/farbror, en mamma, en pappa eller vem som helst. Så jag hoppas att folk tänker till en extra gång innan de kör bredsladd om det verkligen är värt att riskera oskyldiga människors liv för 2 sekunders oansvarig lek. Mmhm tänk på det alla sladdare där ute!

2013-12-08
lillalelin
lillalelin

Mina svärisar bor mitt ute i ingenstansland och bonden som kör förbi till åkrarna brukar gasa rätt rejält, vi har flertalet gånger funderat starkt på att skicka ut en tom barnvagn framför traktorn..

2013-12-09
Yrwen
Yrwen

Det kanske man skulle göra! :)

2013-12-08
lillalelin
lillalelin

Jag bor också i lägenhet. Bor granne med 2 dagis och hela området är fullpackat med små barn och gammla människor, ändå kör de bredsladd. Nej det är otäckt.

2013-12-08
lillalelin
lillalelin

Håller med! De kör som dårar utanför mig och vi bor i lägenhet nära skolor och det är dessutom 30-40 km där. Man hör hur de brehänger utanför fönstret och är livrädd för att de ska köra ihjäl någon eller sig själva. Fattar att det är skoj att sladda men säger som dig att de kan köra där det inte finns folk!

2013-12-08
Kallunkan
Kallunkan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...