App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tycker inte om baby gym eller sittstolen.

Min son på 3mån vill helst att man har honom nära se älskar att spänna benen och stå eller att sitta nästan själv men vi måste ju då hålla i honom. Han har ju använt baby gymet och sitt stolen men inte långa stunder. Känns som om jag inte hinner något annat än att syssel sätta honom. Har ni några förslag?

2013-12-08
Dollfan
Dollfan

Bumbostol gillar han skarpt men kan ju inte sitta för länge då blir det jobbigt..

2013-12-09
Dollfan
Dollfan

Förslaget är att sakta men säkert pröva att sätta/lägga honom ifrån sig, det blir ju lätt en vana att föräldrar bär sina barn och den vanan går ju bryta om ni jobbar på det.

2013-12-09
Tfarcher
Tfarcher

TV till så liten? Nej det borde man inte få råda andra om eftersom det avråds att barn ska se på tv före 2 års ålder.

2013-12-09
burtonmamma
burtonmamma

Tycker synd om honom när han ligger och tittar efter mig eller jodflar och ingen svarar. Men jag kommer inte på nåt att säga. Har social fobi tack vare det, att jag int kan prata, gömmer mig om jag möter någon jag känner ute.

2013-12-08
burtonmamma
burtonmamma

Min son blir 3 på tisdag. Han var nöjd att ligga i babygym när jag provade hos en kompis. Men jag har honom nära hela tiden, passar på medan jag kan. Men han gillar inte att jag går långt ifrån, räcker med andra sidan rummet för att han ska bli orolig.

Lite jobbigt är det, jag får dåligt samvete om jag inte pratar med honom på 10 minuter :-(

2013-12-08
burtonmamma
burtonmamma

Skönt att höra :)

2013-12-08
Dollfan
Dollfan

Känner igen det där, lillan låg väldigt lite i sitt babygym, gnällde så fort hon las där, ville va nära å med, låg man med henne på golvet funkade det, annars va det å bära å bära, babysittern va inte heller nån hit. Men det gav med sig då hon va runt 5 månader å blev mer å mer rörlig, började då hasa sig fram å rullade så då kom hon på att hon kunde själv ta sig dit hon ville. Så bärselen va en bra grej å sen fick man helt enkelt lägga annat åt sidan å va med henne, tur sambon å min bästa kompis avlastade mycket så man hann med å duscha å gå på toa iaf ;) Nu far hon fram å leker gärna själv en bra stund för att mellan varven kolla till att jag e där å sen försvinna iväg på nya upptåg ;) De ger med sig med tiden, än hur tröstlöst det låter.

2013-12-08
ica_86
ica_86

Vi använder bärselen går mycket bättre när han sitter framåt, men det går bara också ett lite tag sen vill han göra något annat.

2013-12-08
Dollfan
Dollfan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...