App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vända sig

När började era bebisar vända sig från mage till rygg och tvärtom?:) min son är tio veckor och han försöker trixa sig till att ligga på sidan men har inte lyckats vända om ett varv :) absolut ingen stress att han ska vända sig, han får gärna ligga kvar på rygg i några månader till tycker jag men är nyfiken :)

2013-12-07
Kallunkan
Kallunkan

När min bebis var 1.5 månader och låg på mage så tippade liksom huvudet iväg och då följde kroppen med och vips hade hon vänt sig. Nu när hon är starkare i ryggen vänder hon sig inte.

2013-12-07
Annabus
Annabus

Min grabb är en månad och vänder sig från mage till rygg, mest när han har lust såklart :) vet inte om det är en ren tillfällighet för vad jag fattade det som var han tidig isåfall. Men han är väldigt sprallig och när han ligger på rygg vänder han sig ibland på sidan och sprallar 🌸

2013-12-07
skruttiplutt
skruttiplutt

Oj vilken duktig liten tjej :) verkar vara så individuellt, allt från några veckor upp till nio månader liksom :) nä tror att bebisarna rullar själva bara när de är intresserade :)

2013-12-07
Kallunkan
Kallunkan

Min är 5 veckor, och hon kan inte rulla, gör dom det själva eller är det något man lär dem?

2013-12-07
batgirl
batgirl

min dotter var 6 veckor när hon vände från mage till rygg men har inte vänt sig rygg till mage än, hon är 12 veckor nu, hon är på god väg men behöver den sista styrkan att vända sig över armen liksom, men dröjer nog ett tag till :)

2013-12-07
Johanna92sthlm
Johanna92sthlm
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...