App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Snön vräker ner!

Det bara snöar och snöar! Men jag klagar inte, jag älskar snö!! Det verkar min 17veckors valp också göra, han sprang och hoppa som en tok, o nosen ner i snön o grävde massa, det var kul att se :) men det är lite tråkigt att ta sig någonstans, det regnade igår innan snön kom så det är väldigt halt ute på vägarna! Och vi ska naturligtvis åka en lång biltur på besök till släkt, sambons pappa har nyss kommit hem ifrån Thailand så han hade köpt saker till oss som han ville överlämna. Men vi har nya dubbdäck på bilen så det borde gå bra om man tar det lugnt.. Nu ska jag baka biskvier (leedig idag :D) trevlig helg!

2013-12-06
94omamma
94omamma

Det är skönt att man har en hund som kan vara ute själv på gården i detta väder, var ändå ute med koppel förut en sväng, han fick bli med till postlådan en bit bort o bära in tidningen som han brukar :D fast idag var nog snön mer intressant än att bära mattes tidning :)

2013-12-06
94omamma
94omamma

Ja vissa duktiga föräldrar har även hund som måste rastas i viker väder det än är. Men idag för första gången sover hon första passet hemma och inte i vagnen. Alldeles för blåsigt och snön vräker ner. Hunden vill inte heller gå. Så vi stannar inne just nu. Hoppas det lugnar ner sig tills eftermiddagen.

2013-12-06
Aleona
Aleona
Barn på 3 år och 5 månader

Ja om det kunde sluta blåsa så himla mkt vore det väldigt mkt bättre! Är ruskigt kallt när de blåser så! Men det är så fint med snö.. Försöker komma igång med biskvibaket men jag råkade fastna med mobilen en sväng.. :)

2013-12-06
94omamma
94omamma

Här snöar det garanterat iaf :D ja de förstår jag! Hade önskat att få ha Karln hemma när man själv är ledig också, men jag har för en gångs skull en hel ledig helg ihop med honom så det ska bli skönt! :)

2013-12-06
94omamma
94omamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...