App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Alkohol o förälder.

Träffade en gammal vän häromdagen som jag nu för tiden undviker pga att hon alltid trycker ner en i skorna. I alla fall, pratade om helgerna osv och sa att på lördag skulle jag på julfest. Ska du dricka alkohol? Ja, det brukar de bli svarade jag. Va? Ska DU festa? Vem ska ta hand om sonen då? Eeh, han har en pappa också som tar lika bra hand om honom som mig. Nä hon kunde inte förstå hur jag kunde prioritera alkoholen.. Okej, va på grillfest i somras och förtärde alkohol och nu ska jag på julfest och förtära alkohol. 2 ggr på över 2 år.. Först blev jag arg, sen tog jag åt mig och fick dåligt samvete.. Bör jag ha dåligt samvete?

2013-12-04
jessicamalin
jessicamalin

Precis! :) Jag har inget behov av att festa så, men den årliga julfesten med laget är nåt jag gärna inte vill missa. Förra året orkade jag inte för då hade sonen kolik och både jag o pappan var helt slut.. :/

2013-12-05
jessicamalin
jessicamalin

Shit va löjligt! klart man kan gå ut å roa sej. barnen har ju två föräldrar å dessutom finns det ibland andra som mer än gärna vill umgås med barnen tex farmor eller mormor.
tycker det går lite över styr ibland. jag förstår att alla inte vill gå ut å festa men samtidigt så måste de ju förstå att endel faktiskt vill det åxå.

2013-12-05
osisen
osisen

Tack alla för era svar! :) Jag ska ha kul i helgen och ta några bärs med gott samvete! :)

2013-12-05
jessicamalin
jessicamalin

Man måste få gå ut och roa sig! 2 ggr på 2 år är ingenting så lyssna inte på din kompis! Vet andra mammor som är ute mer än så

2013-12-04
Malinudenius
Malinudenius
Barn på 2 år och 10 månader

Absolut inte, du ska kunna unna dig å komma iväg å som du beskriver det kommer ju sonen ha det bra med sin pappa :) 2 tillfällen på 2 år e inget, du festar ju inte till varje helg å sonen e ju inte med. Nä gå iväg å roa dig å hoppas du får em trevlig kväll! :)

2013-12-04
ica_86
ica_86

Hell NO!! Ha det riktigt kul på julfesten, du är värd gott i glaset 🍷 man slutar inte leva när man har blivit mamma!

2013-12-04
saranelson
saranelson

Nej det ska du verkligen inte ha! Bara för att man har barn så behöver man inte bli tråkig och tex inte gå på julfest osv. Man måste få unna sig själv en kväll ute med vänner, kollegor osv med eller utan alkohol! Ha kul på festen!

2013-12-04
Azuki
Azuki
Bebis på 11 månader

Gå du ut på julfest i helgen och roa dig! Livet stannar inte upp bara för man skaffat barn. Ha så skoj i helgen :-)

2013-12-04
Tuttilutta
Tuttilutta

Men nej absolut inte! Du måste väl också få ha lite roligt som sagt har du ju barnets pappa som tar hand om sonen. Och du måste ju få vila lite. Vad sur jag hade blivit.

2013-12-04
Aleona
Aleona

Ska tilläggas att sonen EJ var med på grillfesten i somras, och kommer EJ vara med i helgen!

2013-12-04
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...