App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hur säkra var ni..

.. På att det satt igång? Jag och min sambo låg i sängen och skulle precis stänga av tv:n när en molande smärta samt en känsla av att hela magen spändes jag var helt 100% på att det var en riktig värk och att det satt igång trotts 2 månader av kraftiga förvärkar, fyra timmar senare hade jag min lilla kärlek på bröstet

2013-12-02
Jane_89
Jane_89

Mitt vatten gick på söndag kväll och tisdag natt kl 3 började värkarna och då var det inget snack om saken :)

2013-12-02
Idussen
Idussen

Med tvåan nu var jag faktiskt väldigt osäker. Trots att jag inte haft förvärkar eller någonting (och till och med sa till maken på fredagen att vi kommer få barn i helgen ;P ). Jag började få värkar vid 10tiden, och de kom mer och mer regelbundet, men de var liksom inte så smärtsamma som jag ville minnas att de skulle vara. Men vid 16-tiden ökade de i smärta också, så vi åkte in och jag var öppen 5 cm. Halv nio föddes dottern :-)

Med första hade jag så lång latensfas, och fick tjata mig till att få stanna när vi kom in andra gången, mitt i natten och jag inte sovit då eller natten innan heller på grund av värkarna. Då tog det mig 1½ dygn att nå 4 cm, och de tog hål på hinnorna och satte värkförstärkande för att kroppen var helt slut.

2013-12-02
ChildofJune
ChildofJune

jag var stensäker! låg hemma i badet i 1 timme innan det blev för jobbigt.. 4 timmar senare var hon född ♡

2013-12-02
JaninaThersthol
JaninaThersthol
Bebis på 1 månader

Jag var 100% säker. Hade obeskrivbart smärtsamma värkar i 2,5 dygn innan han till sist blev dragen med klocka.

2013-12-02
burtonmamma
burtonmamma

Vad roligt, det var då som jag trodde att dem flesta vet faktiskt när det är i gång. Jag kände att det gick lite för fort.. Hade från början 3 min mellan värkarna och när vi kom in så var det 1 min mellan. Jag tyckte dom tio minuterna innan krystvärkarna var det jobbigaste.

2013-12-02
Jane_89
Jane_89

Fanns ingen tvekan här! Vaknade av en värk och skulle gå på toa efter. På väg till toan gick vattnet och sen åkte vi till förlossningen efter en kvart. Hade inga pauser från första värken (grymt jobbigt!) var inne på förlossningen 40 min efter att jag vaknade och 6 timmar efter första värken var min son ute. Första barnet!

2013-12-02
Josephineback
Josephineback

Helt hundra med. Men förvärkar spökade i ca 2 mån och då trodde man hela tiden att 'nu snart!!!'

2013-12-02
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...