App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Dags och packa bb-väskan,tips?

Nu har jag kommit till den punkten att de är dags och packa bb-väskan. Bf 22/12. Behöver lite tips på vad som är nödvändigt i både bebisens och i min väska? Och vad som absolut inte får glömmas osv.. :)

2013-11-29
Hannabeerglund
Hannabeerglund

Alla sjukhus har inte kläder eller bindor att tillgå. Det beror nog på vilket landsting man är på. Alla får inte ex baby Box på sjukhusen.

2013-12-02
Stinafina69
Stinafina69

Tack för alla tips :) du kan packa bb-väskan när du vill :)

2013-11-30
Hannabeerglund
Hannabeerglund

I vilken vecka ska man packa bb väska ?

2013-11-30
sebbemalin
sebbemalin
Barn på 3 år och 9 månader

Typ godis. Barer. Läsk. För på vårt bb kunde man inte äta något på natten och vårt barn sov på dagen och var vaken på natten. Vilket gjorde vi blev hungriga men då fanns det ingen mat alls.

2013-11-30
Mizzstoltz
Mizzstoltz

amningskudde, egna bindor, en filt till bebis, stora sköna trosor, amningslinne.. vattenflaska..tidsfördriv..

2013-11-30
JaninaThersthol
JaninaThersthol
Bebis på 2 månader

det enda jag ångra att jag inte tog med var eget toalettpapper (MJUKT!) annars hade jag mest med mig onödig skit enligt mig men hade en snabb förlossning och stannade enbart 3 dagar på bb och då har man fullt upp med att ta hand om den nya familjemedlemen och sova ungefär :)

2013-11-29
Azuki
Azuki
Bebis på 9 månader

Läppsyl var guld värt på förlossningen tyckte jag och hårsnodd var viktigt

2013-11-29
Idussen
Idussen

Glömde, babynest va strålande att ha med! Min har sovit i det sen dag ett :)

2013-11-29
Kallunkan
Kallunkan

Vi hade på tok för mycket grejor med oss! Vi packade ner hur mycket som helst men man använder ju sjukhusets kläder (om man vill, jag tyckte det var skönast då jag låg mest) underhållning är ingen ide för man är så uppslukad av sitt lilla underverk och ammar man sitter man ju och ammar nästan hela tiden i början. Det jag tyckte var viktigast att ha med var tofflor, sköna trosor, kläder till bebis för hemgång (eftersom barnet ligger hud mot hud hela tiden på bb) hudkräm, borste, skön duschkräm och balsam då håret blir en enda röra :) vi hade med eget toapapper för sjukans är som smörpapper.

2013-11-29
Kallunkan
Kallunkan

När mitt första föddes var egen kudde det enda jag kände att jag saknade så när mitt andra föddes hade jag med egen kudde. Kändes lite löjligt när jag kom till förlossningen med en kudde under armen... Men det var verkligen guld värt för mig! Här är sjukhusets kuddar inklädda med en plastpåse innanför örngottet (dyrt att tvätta kuddar) och det är verkligen inte särskilt behagligt.

2013-11-29
aaannaaa
aaannaaa

Det jag kommer ta med nästa gång är duschgrejer, alltså schampo m.m samt egen kudde för ska man sova ett par nätter vilket man kan få göra på bb vill man ha nåt annat än en 5mm tjock kudde som jag hade.

2013-11-29
Mullvad112
Mullvad112
Barn på 2 år

Dextrosol (eller vad det heter). Läsk och något sött var guld värt för mig!

2013-11-29
jessicamalin
jessicamalin

Kamera, mobil, mobilladdare, plånbok, stora trosor, hårsnoddar, hårborste, egna hygienartiklar, lösa kläder, innetofflor, lypsyl/vaselin, kläder o ytterkläder till bebis, mjuk amningsbh. :)

2013-11-29
jessicamalin
jessicamalin

Mjukt toapapper, schampoo och balsam ska jag packa ner nästa gång!

2013-11-29
Sunsweet
Sunsweet

vår son kräkte en del så flera kläder kan behövas. beroende på hur kallt det är. En filt som bebisen kan ligga i. lägg den i er säng redan nu så luktar den er sen. sköna kläder, inget för tajt. "slappa" trosor. duschartiklar. någon bok eller något du vet inte hur länge du blir kvar efteråt o kan bli sjukt långtråkigt. vatten flaska du behöver dricka mkt efter förlossningen o om du ska amma behöver du extra mkt vatten. sköna tofflor. o en laddad o tömd kamera;-)

2013-11-29
Johanna
Johanna

Ngr par strumpor till dig, extra mysbyxor oxå. Det var svårt att hålla tätt efter förlossningen. Bebisen behöver inte så mycket. Kommer mest ligga naken mot er hud. Glöm inte ombyte till pappan om han ska sova hos er på sjukhuset.

2013-11-29
Josefine S
Josefine S

SVARTA "tanttrosor" är ett måste.

2013-11-29
hagberg
hagberg
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...