App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

stopp i diskhon

Vi bor i hyreslägenhet.upptäckte nu att vi har stopp i diskhon. Ringde min kille på jobbet och han är så orolig över att så fort det är stopp i avlopp så kommer det kosta oss massa pengar för det är vårat fel. Men inte är det väll så att vi ska betala rörmokare om det är stopp? Det händer i kök att det slinker ner matrester i avlopp och proppar igen. Jag anser att det borde ingå i hyran med sådana grejer? Eller är jag helt ute och cyklar?

2013-11-29
lillalelin
lillalelin

En rörmokare berättade för min sambo att yes och kokande varmvatten ska man hälla för att lösa upp det propplösare flyttar bara på själva proppen tydligen för övrigt ska hyresvärden stå för det

2013-11-29
Idussen
Idussen

Nu försvan det när jag grojsa runt med en skruvmejsel. Så det var nog igensatt från lussebulls baket igår :)

2013-11-29
lillalelin
lillalelin

Vi har med haft stopp i köket.. En gång blev det vattenskada och vi behövde inte stå för ett öre.. Fast vi Bormio bostadsrätt.. Det var stopp i huvudstammen. I förre igår kväll hände samma sak.. Vi bor på BV och när dom där uppe körde diskmaskinen fick vi upp avlopps vatten i diskhon. Ringde ordförande direkt som skickade ut en bil. Hyresrätt skulle jag ringt direkt utan att tveka dom ska ju fixa allting åt er. Så länge man inte spolat ner en massa skit som någon skrev tidigsre behöver ni inte oroa er!

2013-11-29
Aleona
Aleona
Barn på 3 år och 5 månader

Tack snälla för svar. Men tror jag fick bort det ändå. Petade lite med en skruvmejsel så rann det igen. Men ska hälla typ yes och varmt vatten i diskhon så det löses upp och rengör :)

2013-11-29
lillalelin
lillalelin

nää vi har haft stopp i badkaret flera gånger då jag fäller hår som en katt på våren (haha) och dom fixar alltid gratis. det ingår i hyran, även om jag skulle råka ha sönder något kostar det mig inget.

2013-11-29
malinhb
malinhb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...