App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vill inte!

Jag fick en dotter för två månader sen och känner mig äcklad av sex och även av kyssarna och smekningarna. Jag älskar min sambo och vill gärna ha sex men jag vet inte hur jag ska göra. Jag är inte äcklad av att det är min sambo som rör mig utan det är att någon rör mig som gör det. Jag vill ha intimiteten och sexet men det går inte. Försöker kyssa och smeka och bli smekt, men det känns som att bli tvingad till något. Har inte vågat säga det till min sambo än, för då tror han att jag är äcklad av honom, utan jag försöker bara säga att jag är trött eller inte vill och då tycker han jag är tråkig. Inget ont om min sambo, han älskar mig och är attraheras av mig och försöker inte pressa. Innan jag blev gravid gjorde det väldigt ont nästan varje gång vi hade sex, men jag försökte ändå, eftersom jag ville. Under graviditeten mådde jag så illa, så då gjorde vi inget alls, men vi hade fortfarande kvar intimiteten. Är det någon som har något förslag för jag vill väldigt gärna ha sex igen. Jag vet att de inte gör ont nu, för jag var på egterkontroll nyss och då kändes det knappt inget och det har gjort jätteont innan. Ursäkta detta röriga inlägg.

2013-11-26
Mintpuss
Mintpuss

Tack för alla svar :-) de är guld värda :-) har pratat med min sambo och vi bestämde att jag skulle ringa mvc. Så det ska jag göra nu när alla röda dagar är förbi. Det viktigaste problemet är inte sexet, utan närheten. Pussar och kramar klarar jag av och vill ha mycket av, men kyssar och smekningar går inte. Han har försökt att hjälpa mig, genom att röra försiktigt. Men det är omöjligt, blir stel som en pinne och känner panik. Hoppas att det hjälper att gå till mvc och att de kan hjälpa mig.

2014-01-03
Mintpuss
Mintpuss

Efter första barnet hade vi knappt sex på ett halvår men vi lektes och smektes och framförallt mös mer än någonsin

2013-12-09
Tfarcher
Tfarcher

Var ärlig mot dig själv och din sambo :) det är ju en bra början och sen får sexet vänta till lusten kommer. Börja med annan form av närhet , krama etc

2013-12-09
Tfarcher
Tfarcher

Prata om det! Efter att vi fick första barnet tog det 6månader innan vi hade sex första gången. Men vi pratade och var nära varandra. Min man förstod och pressade mig aldrig. Efter ett tag gjorde vi annat än just samlag och tillslut fick vi till det :-) Stressa inte fram något men var ärlig med din man!

2013-11-28
emcb
emcb

Jag kände precis likadant. Ville ha sex men lusten fanns inte där. Jag sa som det var till min man. Jag skulle vilja, men kroppen o hormonerna vill inte. Sp han fick ta tag i saken på egrn hand, så att säga. Skämt åsido. När sonen var 3 månader försökte vi, men det gjorde ont o kändes som om han atötte emot nåt inne i mig. Så vi avbröt o jag ville absolut inte försöka igen på ett bra tag. Innan graviditeten hade vi sex ofta o d va riktigt bra o roligt. För 4 dagar sen. 7 månader och 10 dagsr efter förlossningen hade jag ont i ryggen o bad om massage. Ryggmassage blev spontant helkroppsmassage o d ena ledde till det andra... O plötsligt hade vi sex. Jag skrattade till o utbrast att jag glömde hur skönt det var. Jag tycker lite synd om min man som fått vänta så länge. Men jag var gelt enkelt inte redo innan. Så för oss tog det tid. Jag kan bara säga, efter egen erfarenhet, gör inget du inte är sugen på. Lusten kommer tillbaka... O är du orolig så prata med din BM. Lycka till

2013-11-27
Adde86
Adde86

Jag vet vad du menar, känner exakt samma sak. Jag vet inte varför men tror jag känner mig ganska utmattad, både fysiskt och mentalt. Har hand om bebis och mig själv och hushåll och jag vet inte ens hur jag ska hinna tänka på sex... Jag känner inte för det längre :/ Tycker det är jobbigt för jag vill ha sex och tycker min sambo är det sexigaste som finns. Men jag vill bara inte! Vill bara sova, äta, ta hand om bebis just nu..

2013-11-26
1katarina1
1katarina1

Du skulle verkligen behöva gå till någon och reda ut den här röran! Så här kan du inte ha det! Sex ska verkligen inte göra ont. Då måste du kolla upp mer noggrant så att det inte är något fel. Jag kan tänka mig att det är smärtorna innan du blev gravid som gör det svårt för dig att ha sex nu. Du kanske undermedvetet är rädd för att det ska göra ont igen? Du kanske har känsliga slemhinnor som gör att det gör ont? Ta kontakt med en gynekolog som kan utesluta detta. Är det inga fysiska problem så kanske du måste ta itu med psykiska problem? Men framförallt, det finns hjälp att få, så ta den hjälpen!! Lycka till! :)

2013-11-26
Josephineback
Josephineback
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...