App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Högsta önskan blir verklig! (Långt inlägg)

Har väntat så länge nu innan jag började bli medlem på någon sån här sida då jag har varit SJUKT nojjig!! I februari fick jag diagnosen PCOS och det är något som har med äggstockarna att göra. Jag är överviktig och har inte haft varken ägglossning eller mens på över ett år. Så i februari fick jag medicin som hjälpte mig, fick mens ca 4 dagar men sen slutade det. Började hos en dietist och med hjälp av henne gick jag och min sambo ner 9 kg var, dock är jag fortfarande överviktig. Den 5 augusti fick jag värk över äggstockar och tänkte " yes nu kommer min ägglossning och mens igång". Gjorde ett ägglossningstest och varför jag gjorde ett graviditetstest har jag ingen aning om men gjorde ett ändå. Och jag gjorde minst 4 st till efter det för jag och min sambo tyckte vi såg ett svagt streck.. Sen dess har jag varit extremt negativ om hur all min värk i mage m.m va pg.a. Missfall, sa att bebisen va död men på ultraljudet då vi fick reda på hur långt gången jag va så såg man klart och tydligt hjärtat slå.. Efter det och tills ultraljudet v.13+5 och däremellan till ultraljudet v 18+2 så va jag negativ igen om att bebis va död. Då hela mitt liv bestått av negativa saker så trodde jag att jag aldrig skulle få barn fast det va min högsta önskan! Idag är jag i v 19+6 och har börjat känna av lite rörelser i magen med lider av sjukt mycket magvärk som jag varit hos doktorn för och tagit massa prover.. Men min lilla bebis är det Bästa som hänt oss!!! längtar till APRIL!! Tiden går snabbt!! Tack för att ni läste, jag ville bara skriva av mig och se om det finns någon annan som är i liknande position. Mina föräldrar är som på moln, första barnbarnet på g!

2013-11-26
Emma_14
Emma_14

Blir glad när jag läser detta! Stort grattis!!

2013-11-27
94omamma
94omamma

Tack alla. Vi hade inte planerat att skaffa barn än, försökte inte heller utan det va bara något som lyckades hända:) vi har bara varit tillsammans i 2 år och min sambo är eller VAR lite mer negativ till att skaffa barn. Men nu är han en klippa och längtar efter att få träffa sin lille bebis! Jag ska sluta vara negativ och bara njuta av sprattlandet i magen och njuta av tiden som är kvar. Men längtar sjukt mycket tills bebisen kommer ut och gör vår familj hel!! :)

2013-11-27
Emma_14
Emma_14

Know the feeling! Är i v37 idag efter 8års försök, äntligen på vårt 9:de år tog de sig! Så njut ist för att vara negativ, det tillhör historia nu :)

2013-11-26
Tuttilutta
Tuttilutta

Stort Grattis ! ❤

2013-11-26
Sergio07
Sergio07

Tack så mycket allihopa!:)

2013-11-26
Emma_14
Emma_14

Grattis!

2013-11-26
solskensmamman
solskensmamman

Tack så mycket.:) Ja, jag har tur som har min sambo som kan ta ner mig på jorden och få mig att sluta nojja. Han vet alltid vad han ska säga, alltid rätt också.:) ja detta blir vårt lilla mirakel och jag är glad att jag kan känna hen sprattla till ibland vilket gör att jag inser att bebisen lever och har roligt:) det är tydligen en väldigt rörlig liten sak enligt doktorn:) grattis till tvillingarna:)

2013-11-26
Emma_14
Emma_14

Vill verkligen gratulera till detta lilla mirakel :). Vet hur längtan efter ett barn kan påverka än, själv har jag nu en dotter på 1 1/2 år och tvillingar i magen, dottern har jag fått kämpa så in i bängen för att få, tvillingarna kom bara helt oväntat. Det ända jag kan säga är att försök och njut njut njut! Jag missade det i min första graviditet, nu har man så fullt upp att man hinner knappt med att grubbla vilket kanske är tur :). Lycka till!

2013-11-26
stumpan85
stumpan85
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...