App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hjälp! Dotter som sitter fast vid brösten under natten...

Ååå så trött jag är på detta nu! Att hålla på att amma mer än hälften av natten,fortfarande! Vår snart 9 månaders dotter sover bra till o från,och bra betyder då att hon vaknar 2 ggr innan kl 05 på morgonen. Lägger henne i sin säng på kvällen,sovandes. Där ligger hon till ca 01,03 på natten sen ska hon bara ligga hos oss efter det. Har testat somna om henne där runt 2-3 tiden men hon är ledsen tills hon får ligga hos oss, vid bröstet.. Går alltid att somna om henne innan kl blivit för mkt på natten men sen går det inte. Och när hon ligger hos oss är det bara bröstet som gäller,Hela tiden! Om jag drar ner nattlinnet o inte låter bröstet ligga framme så vaknar hon o blir jättearg och ledsen! Hade ju helst velat att hon sov iaf till kl 05-06 i sin säng sen får hon gärna ligga vid bröstet, men att ha henne vid bröstet så tidigt på natten o sen hela tiden orkar jag inte med mer! Vad gör vi??

2013-11-25
mela92
mela92

Tack för svaren! Rutinen innan va så att hon åt gröt vid 17-18 ,sen välling vid 20-21 tiden. Så när hon hade ätit gick min sambo o la henne. Sjöng sen la ner henne så sov hon, men vakna lika ofta som nu. Nu äter hon vid samma tider men jag ammar henne efter välling(har jag gjort innan med,men nu somnar hon vid bröstet o det har hon inte gjort innan) bara för att hon ska få den närheten innan hon ska sova ( tänkte om det är därför hon vaknar så mkt?) 

Vet inte hur man ska göra för att hon inte ska ligga vid bröstet så mkt på natten,utan att göra så hon vaknar ordentligt och inte gallskriker...

2013-11-25
mela92
mela92

hur ser nattningsrutinerna ut? min dotter på 8 månader är så om hon inte riktigt är mätt vid läggning. hon får mat vid 18 och sen välling vid 21 och sen sover hon.

2013-11-25
Lalared
Lalared
Bebis på 12 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...