App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mardrömmar

Jag drömmer varje natt hemska mardrömmar! Allt från att jag glömt nåt viktigt och i drömmer försöker få reda på vad (i panik) till att min man lämnar mig pga olika saker. Det pågår varje natt och även om jag vaknar kan drömmen fortsätta när jag somnar om! Någon mer som känner igen sig? Allt detta började så fort jag fick reda på att jag var gravid.

2013-11-25
Ceciliaq
Ceciliaq

Jag drömde inte mycket mardrömmar under graviditeten, bara konstigt, nu dom senaste månaderna har jag börjat drömma mer mardrömmar

2013-11-25
sandra988
sandra988

Jag väntar mitt 4 e barn o drömmer jätte mkt mardrömmar nu. Har inte gjort det med de andra barnen men precis som ni har jag läst att det är mkt vanligt! Men visst e det jobbigt?! Jag väcker min man var o varannan natt stackaren...

2013-11-25
Suzz78
Suzz78

Samma här. Aldrig drömt så mycket som under graviditeter. Och mycket mardrömmar. Hur jobbigt som helsr, det stör sömnen så mycket och så är det jobbigt med så livliga och verkliga mardrömmar.

2013-11-25
jika686
jika686

Det är väldigt vanligt att man drömmer mycket när man är gravid! Mardrömmar och väldigt konstiga drömmar är vanligt. När jag väntade mitt första barn så drömde jag jättemycket!! Mycket om hur barnet tog sig ut på alla möjligt konstiga sätt till att min man var otrogen. Nu när jag väntade mitt andra barn så drömde jag inte ovanligt mycket. Men det är helt normalt och tror att de flesta gravida drömmer mer än vanligt :-) sen är det väldigt jobbigt när det är väldigt otäcka drömmar :( jag kunde drömma sådant som hängde i hela dagen sen..

2013-11-25
saranelson
saranelson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...