App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mjölkallergi

Vi misstänker att vår son på 3 mån har mjölkallergi och nu testar vi sedan 2v tillbaka mjölkfritt från Apoteket. Är det någon som vet hur det funkar sedan med kostnad för maten? Den är ju svindyr!! 265:- och räcker i 2,5 dagar.... Har fått remiss till barnkliniken men inte hört något ännu. Vad gör de där? Många frågor har jag!!!

2013-11-24
Myrmilia
Myrmilia

Jag bor i Älmhult. Så chansen att du bor nära är ju minimal..... :)

2013-11-26
Myrmilia
Myrmilia

Misstänkt mjölkallergi här, väntar på recept men d funkar så mkt bättre med mjölkfritt! Totalt förstoppad av babysemp, nan ha gav illaluktande bajs och fisar, ont i magen och gnäll, slem i halsen och rosslig andning, utslag på kinderna, dålig sömn. Det behöver inte vara tydliga symtom för att det ska vara allergi. De behöver inte vara helt prickiga eller så.

2013-11-26
hamuchi
hamuchi

Tack för alla svar.... Vad är det gör skillnad på de olika sorterna. Tycker att den han har nu är sååå vattnig, som potatismjöl i vatten ungefär. Han är inte så förtjust i den. BVC skriver inte ut här i Älmhult. Det måste någon från barnkliniken i Växjö göra. Vad hade era barn för symtom? Här var de så diffusa. Magknip och eksem i ansiktet. Orolig hela dagen.

2013-11-25
Myrmilia
Myrmilia

Jag var hos läkare me min dotter i onsdags.. De dom gjorde va en vanlig undersökning kolla vikt,längd osv sen frågar dom vad ditt barn har fått för symptom när de äter mjölk produkter.. Här tas inge pricktest före 1års ålder, utan de går mer på vad barnen har för symptom :) ..jag ska tillbaka med min dotter när hon är 1år o ta pricktest och nu får hon inte äta något som innehåller mjölkprotein förens vi tagit pricktestet..fick recept på althera hon har även fått äta nutramigen Lgg

2013-11-24
Barafija
Barafija

vår son får recept via bvc läkaren. Han är 4 mån idag. Började med nutramigen vid 10veckors ålder. 6 burkar för 120kr betalar vi.

2013-11-24
loveisjustyou
loveisjustyou

När de äter riktig mat är det inte så stora prisskillnader. Kalk&D-vitamintabletterna är på recept.

2013-11-24
solskensmamman
solskensmamman

Tack för svaret!! Är det bara pepticate som gäller? Eller finns det andra sorter?

2013-11-24
Myrmilia
Myrmilia
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...