App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

våldtäkt...

Detta blir ett speciellt inlägg, jag blev våldtagen för 1 år sen av en kille jag träffat på nätet, under våldtäkten var jag rädd och sa inte nej... utan ja.. och han filmade det, jag anmälde det men eftersom jag var rädd för honom ljög jag om att det var en främling som våldtog mig , men tillslut berättade jag sanningen , men fallet lades ner trots bevis på skador i underliv osv, jag såg honom idag på kik - en chattapp och skrev av mig till honom hur sur och ledsen jag var, efter det så skrev han att han skulle anmäla mig, och nu är jag jätterädd, anmäla mig för vad?:( Jag vill inte ha några dumma kommentarer om hur dum jag e osv.

2013-11-24
ungmamma1994
ungmamma1994

Isf borde han bli tvungen att kunna bevisa att han inte våldtog henne. Kan han inte göra det borde hon kunna anmäla honom för falsk angivelse för att ha anmält henne.

2013-11-25
burtonmamma
burtonmamma
Barn på 3 år och 11 månader

Hej! Jag förstår dig! Själv blev jag våldtagen när jag va 15 år! Av en kille som byggde upp en vänskap så att han sedan kunde få in mig i hans lägenhet för att våldta mig! Jag anmälde honom inte för att jag skämdes! Jag var ju ändå så dum att jag gick in i lägenheten😕 jag träffade honom varje dag efter den dagen i två års tid! Varje gång vi blev ensamma så hotade han mig! Han visste exakt hur man skulle trycka ner mig!!! Nu har det gått tio år sedan det hände å jag har världens bästa sambo å en underbar dotter! Det tog ett antal år innan jag kunde lita på killar. Han hotar dig för att han är rädd för att bli tagen!! Jag kan inte säga hur du ska göra för att gå vidare i livet men stå på dig! Du gjorde inget fel!! Han är bara rädd å han vet att du är rädd för honom! Varna andra tjejer så han inte kommer åt någon mera och blocka dig från honom! Du klarar detta! Du är en stark person😊 lycka till

2013-11-24
Cecilia330
Cecilia330
Barn på 3 år och 2 månader

Jag vet redan en annan tjej som också blivit våldtagen av honom... har tagit bort honom och blockerat honom på alla sätt, han vet inte vart jag bor och vet inte vad jag heter

2013-11-24
ungmamma1994
ungmamma1994

Kanske det, jag är jätterädd suttit och gråtit nu jättemycket:,(
Han skrev liksom : jag har redan tänkt anmäla dig sen tidigare och just nu gör du inte saken bättre,

Jag blockerade honom och han kan inte mitt namn

2013-11-24
ungmamma1994
ungmamma1994

Ja kunde bara han läsa är det nog ingen fara.
Han ville nog bara skrämma dig, vi vet ju redan att han är rubbad eftersom han våldtog dig.

Kam du inte ringa brottsofferjouren eller nåt å fråga. Tänkte att du blir lugnare om någon som verkligen vet kan svara åt dig.

2013-11-24
burtonmamma
burtonmamma
Barn på 3 år och 11 månader

Jag skrev bara personligen till honom.

2013-11-24
ungmamma1994
ungmamma1994

Jag kan tänka mig att han skulle kunna anmäla dig för förtal, eftersom han inte blev dömd. Dock gäller ju det bara om du skriver på offentliga sidor, som andra kan läsa och där anklagar honom för våldtäkt. Har du bara skrivit till honom personligen, finns det inget han kan anmäla dig för, förutsatt att du inte hotat honom eller liknande.

2013-11-24
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...