App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hur mycket sover era nyfödda?

Hur mycket ska en nyfödd bäbis sova?

2013-11-24
Teskedsgumman
Teskedsgumman
Gravid i vecka 23

Min lilla nioveckors tar bara powernaps på dagarna förutom om han ligger i vagnen, då sover han längre. Han är alldeles för nyfiken och busig för att sova. På kvällarna har vi rutiner som funkar som en klocka, vid halv nio får han pyjamas och ny blöja, vi smörjer in lite hudkräm då han är torr, han får mat och så sjunger jag lite. Då sover han till halv tolv tolv och om han inte vaknar då väcker jag honom så han får mat och ny blöja och sen sover han i vaggan till halv sju sju :)

2013-11-28
Kallunkan
Kallunkan

Min nyfödda är vaken hela natten förutom när han ammas.. Vilket betyder att jag inte får mycket sömn nu är han bara fyra dagar så det ändras väl :-) men är så typiskt att han sen sover nästan hela dagen.. Några bra rutintips någon vill ge som vi kan börja lite smått med senare?

2013-11-27
Jossan1988
Jossan1988

Min sov väldigt lite på dagtid som bebis men bättre på natten

2013-11-24
Idussen
Idussen

Min son sov 8-10 timmar max per dygn som nyfödd. Nu runt 8 timmar utslaget på dygnet. Enligt bvc får han den sömnen han behöver även om vi är helt slut...

2013-11-24
loveisjustyou
loveisjustyou

Fösta veckorna så sov han i stort sett dygnet runt! Var knappt vaken när han åt sen sov igen! Nu är han 2 månader och sover fortfarande större delen av dygnet förutom några riktiga vakenperioder.

2013-11-24
saranelson
saranelson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...