App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Nattsömn

Hur gör ni med natten? Jag och min sambo har testat lite olika alternativ men har inte riktigt bestämt oss för vilken vi tycker passar bäst. Vår son är nu 3 veckor och försöker hitta någon form av balans även fast han nu är tillbaka 100% på jobbet. Så berätta gärna hur ni delar på ansvaret på natten :)

2013-11-23
Nrj88
Nrj88

Vi har alltid hjälpts åt med båda barnen.

2013-11-24
ChildofJune
ChildofJune

Den ena har 'vakt' till 04. Den andre tar över då, inkl gå upp på morgonen.

2013-11-24
solskensmamman
solskensmamman

Min man sa från början att han kunde ta blöjbyte på natten. Jag har dock tyckt att det varit onödigt att väcka honom för det när jag ändå är vaken. Så jag har frivilligt tagit nätterna bl.a. för att han jobbar och sen när han kommer hem så får han ta dottern om jag är väldigt trött eller laga middag. På dagarna kan jag vila i soffan med dottern när hon sover. Vi har dock kommit överens om att när han sedan är pappaledig så får han ta nätterna. När båda jobbar så kommer vi dela, men det är ett bra tag till dess.

2013-11-23
Jonna Olafsson
Jonna Olafsson

Jag tar alla nätter eftersom det är jag som är hemma. Min man erbjuder sig var och varannan kväll och nästan ber mig att han ska få ta någon natt för att underlätta men jag tycker att det är så viktigt att han får bra nattsömn då han ligger på vägarna och kör hela dagarna (lastbilschaufför). Jag får däremot ALLTID sovmorgon på helgen :)

2013-11-23
saranelson
saranelson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...