App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Underbart men ändå jobbigt.

Har blivit bokad på MASSA extrajobb nu ett tag, jobbar 16 dagar i rad, kan ju konstatera att det blir många fina julklappar i år, men tråkigt att inte ha någon fritid! :) jaja, idag så är jag ledig efter massa jobb, så idag städas det, målas om, o när gubben kommer hem så ska vi faktiskt baka och sedan iväg och kolla på barnvagn och köpa första julklapparna! :) ska även överraska honom med att bjuda på favoritmaten samt att jag har köpt hem oljor och stenar som man värmer o har på ryggen, så han ska äntligen få lite massage osv han med, det var lääängesen han fick det. :) vad gör ni idag? Och har ni något tips på nån suverän barnvagn? :)

2013-11-22
94omamma
94omamma

Köp en beg vagn för några hundra och ställ på bondgården. Så slipper ni bli nojiga över lera och lukter. Kolla blocket eller så! Vi sålde vår för 400 kr och den var jättebra men hur solblekt som helst...

2013-11-22
solskensmamman
solskensmamman

Måste ha en med ordentliga hjul för vi är mkt ute på landet då mina föräldrar bor på bondgård..

2013-11-22
94omamma
94omamma

Jag har fastnat för emmaljunga.. Men vill vara lite snäll imot mina föräldrar som vill betala hela vagnen och dom vill att den ska vara ny, säker och bra.. Men vill ju inte låta dom betala allt för mkt heller, dom vägrar att låta oss betala en krona på vagnen..

2013-11-22
94omamma
94omamma

Tänk igenom vilken typ och vagn ni vill ha. Känn och kläm mycket innan ni bestämmer er. Det är viktigt att ni trivs med modellen och att den är säker. Vi har en 2me berlin. Vi ville ha en kombivagn men ville samtidigt inte lägga för många tusenlappar på den. Vi tyckte att den gav oss det vi ville ha, inte kostade för mycket och samtidigt var säker.

2013-11-22
Jonna Olafsson
Jonna Olafsson

När det gäller barnvagn är säkerheten viktig för mig. Jag kommer att köpa Emmaljunga Mondial Duo Combi.  Här har du test på olika vagnar.

http://www.testfakta.se/foraldrar_barn/article91265.ece

http://www.testfakta.se/foraldrar_barn/article91272.ece

2013-11-22
the_jennifer
the_jennifer
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...