App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ersättning+gröt eller välling

Min dotter är drygt 5 månader och jag har nu slutat amma eftersom mjölken börjar ta slut och hon blir inte mätt på bröstet länge. Hon får nu semp 1 men hon vaknar fortfarande 1 till 3 ggr per natt när att hon är hungrig jag har hört att man kan blanda i lite gröt pulver i ersättningen för att de ska bli lite matigare och så dom står sig länge och förhoppningsvis sover hela natten någon som har testat detta? Eller ska jag börja med semp 2 el välling?

2013-11-21
Kristinej90
Kristinej90
nyfödd bebis

Ne hon äter inte mer om jag gör mer det är oftast lite kvar i flaskan när hon är klar men hon håller sig inte mätt ner än 3-5 timmar på en flaska:/ hon får gröt på morgonen och smakis på dagen + ersättning så på dagen är hon jätte nöjd. Vilket märke har 4 mån välling ?:s

2013-11-22
Kristinej90
Kristinej90
nyfödd bebis

Provat att ge större mängde mat åt gången? Min son äter välling på natten 1-2 ggr. Det håller honom mer mätt än ersättning. Ersättning får han bara på dagarna om han är mera hungrig efter maten. Han är nu 7 månader. Han har ätit gröt (smakisar) till frukost sen han var 4 månader o välling från 5 månader. Vi började med majsvälling som är från 4 mån. Prova sig fram.

2013-11-21
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...