App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hitta ny..

Hur ska man ha tid att hitta en ny partner som ensamstående :(? ( okej pappan har dottern nästan varje lördag mellan 10-17, men tycker de räknas som ensamstående), har försökt lappa ihop förhållandet med pappan sååå många gånger men nu har jag givit upp, de går bara inte.. Har sånna skuldkänslor för mitt barn att hon inte får din kärnfamilj, ångest över att skapa en ny familj med en ny man, men ändå vill jag ju självklart inte va ensam för all framtid lilsom. Men just nu känns de som om jag kommer vara de med tanke på att jag har lillan 24/7, tycker de e så orättvist att pappan tar så lite ansvar å har all tid o världen å hitta ny å roa sig.. (Missuppfatta mig inte, jag ÄLSKAR att ta hand om min dotter, men ibland behöver jag bara få va jag oxå, vi var ändå två som skapa barnet, då tkr jag stt vi ska va två om ansvaret också..) vet inte hur jag ska ha tid å ens träffa nån ny :( någon som är i samma sits å har råd på hur man ska bära dig åt!?

2013-11-21
Smlo93
Smlo93
Bebis på 8 månader

Tycker inte du ska skämmas för att vilja ha egen tid, ni var ju två och därför har du bara 50% ansvar att vara förälder, alla behöver vi egentid, ensamstående som sambos. Lycka till :)

2013-11-21
stumpan85
stumpan85

Datingsajt kan funka! :) då kan mannen komma hem till dig (efter mkt mailande, telefonsamtal osv om du vågar) så då får mannen träffa barnet också, kan ju träffa han själv först o sen att dottern kommer hem när han är kvar så han får visa hur han verkar vara med barn.. Eller gå ut med vänner o lämna barnet hos barnvakt över natten (beroende på ålder) önskar dig lycka till!

2013-11-21
94omamma
94omamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...