App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

känner mig arg och ledsen

Min dotter är 2månader, när hon föddes fick vi veta att hon har downs syndrom vilket kom som en chock, gjorde aldrig kubtest. Den första tiden blev ju lite annorlunda och de gick upp och ner, var både glad och ledsen. På senaste tiden har jag blivit så ledsen så jag blir arg, vet inte på vad, är så himla avundsjuk på alla andra som får friska barn :( nästan så jag önskar dom olycka... jag ville ju också ha ett friskt barn! :( Blir så ledsen när jag tänker på att hon kommer få ett annorlunda liv och stöta på trångsynta människor som tycker annorlunda är något dåligt :( För att inga missförstånd eller dömande kommentarer ska skapas så vill jag säga, jag älskar min dotter, hon är det bästa i mitt liv. Ville bara skriva av mig lite.

2013-11-21
Johanna92sthlm
Johanna92sthlm
Bebis på 17 månader

saken är ju den att även om man får ett "friskt" barn så garanterar inte det att ens barn kommer undan varken trångsynta människor eller får ett icke annorlunda liv.
Men jag tror att du behöver samtalsstöd för samtidigt som du glädjs över din dotter genomgår du åxå en sorg som kan behöva arbetas med.
tror heller inte dina känslor är konstiga eller ovanliga..
å stort grattis till dottern.

2013-11-21
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...