App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kedjetäcke

Undrar om det är någon som har fått utskrivet eller köpt själv ett kedjetäcke till sitt barn för sömnproblem? Har en 4 månaders som verkligen inte kan komma till ro, spelar ingen roll vad vi gör, hur vi gör, vem han är hos eller något. Utan sömn är inte hans grej. Inte ens som spädbarn sov han. Max 6 timmar på 24timmar om dygnet. Undrar nu om kedjetäcke får användas på så små barn eller om det är nån lägre åldersgräns? Hört så mycket positivt om dem inom demens och psykvården för oroliga patienter. Kanske kan detta göra att vår pojke kommer till ro..

2013-11-21
loveisjustyou
loveisjustyou
Gravid i vecka 7

Damsugaren funkar inte. Men däremot vattenkranen ibland. Men den lämnar vi ogärna på nattetid.. Jag hoppas det är en lång utvecklingsfas som spökar och att det släpper. Har nu slutat som sagt försöka med metoder och gått tillbaka till de som funka förut. och han sover nu bättre men fortfarande oroligt och tar 2-4 timmar att få han somna helt dag/natt. Sover oxå i vagnen vilket är lite svårt då vi snart inte kan ha den i lgh längre. Får in så mkt skit och bor flera trappor utan hiss. Men just nu får vagnen bo inne så länge som han sover där för sömnen känns mest prio.

2013-11-23
loveisjustyou
loveisjustyou

Orkar snart inte längre. Försöker tänka att det går över. Det är en fas. Men blir väck snart.. vi båda föräldrarna blir. Just nu försöker vi inte alls. Ingen metod utan bara som vi gjorde innan som funka ett tag då. Försöka söva han på bröstet o sen lägga ner i vagn o vagga. Alltid inlindad. Testat utan men de gick inte de heller..

2013-11-21
loveisjustyou
loveisjustyou

har försökt den metoden med. han blir hysterisk på en gång. Panik skriker. Första 10min går bra kan gå in efter 10min stoppa i napp igen o lägga på snuttisarna. Sen skriker han hysteriskt inget hjälper, varken klappa ömt, buffa på rumpan, napp, mat i sängen, gosa, ta upp. han skriker hysteriskt i ca 20min vad vi än gör.. slutar en stund tar ny luft o börjar om. Längst jag väntat är 45min av att han skriker hysteriskt trodde han skulle skrika sönder sig själv. Tog då upp han för mitt mamma hjärta orka inte längre och en granne frågade om han hade kolik så som han skrek. det har han dock inte. Då de är såhär alla timmar på dygnet när han ska somna

2013-11-21
loveisjustyou
loveisjustyou

Ham har inte fått droppar på länge. i samråd med bvc givetvis.. Tyvärr blir han inte mkt lugnare av bröst/mage. Han är suoervarm ojag med.. Bada o lindas ger bäst effekt just nu. Allt de vanligs har vi testat. söker mer ovanliga eller tips som inte tillhör de mest beprövade. Vill få mitt hjärta att hitta ro för hans skull och våran med.

2013-11-21
loveisjustyou
loveisjustyou

Han är komjölksprotein allergiker så har special ersättning på recept.

2013-11-21
loveisjustyou
loveisjustyou

Tack för svar om ålder/tyngd.

2013-11-21
loveisjustyou
loveisjustyou

Prövat allt. Har haft han lindad den senaste månaden blivit bättre då han nu inte viftar o slår sig själv. lindar med ett tunnare lakan över överkroppen och ena armen. Ena armen fri och benen fria. Fungerar nån timme men blir hysterisk över att vara "fast". Bvc säger att alla barn har olika sömn behov och att dem sällan gör utredningar innan 1års ålder. Helst senare. Åka bil hatar han. Vagnen sover han oftast i men somnar bara om den vaggas hårt över en hög tröskel. Spjälsängen funkar inte trots vyssanlull tassar och att vi boar in han.

2013-11-21
loveisjustyou
loveisjustyou
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...