App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

När, var, hur?

Hur får ni till sexlivet med små bebisar? Vår dotter är en månad och än så har jag och min man inte haft sex efter förlossningen. Jag börjar dock känna lite smått sug men inte riktigt hur vi ska få till det. Dottern är ju i famnen på någon av oss nästan hela tiden och det går inte lägga ner henne än allt för lång stund innan hon vaknar och vill upp i famnen. Hur gör ni för att få det att fungera?

2013-11-21
Jonna Olafsson
Jonna Olafsson

I våran gästsäng när han somnat eftersom han sover i vårt sovrum och vi inte vill väcka honom alltid när han Dover i början var det svårt då han sov väldigt Lite på dagarna tyvärr är jag väldigt kvällspigg och sambon kvällstrött :(

2013-11-21
Idussen
Idussen

Vi låg inte dom första 3 månaderna, dels för att jag blödde och dels för att sonen hade kolik. Det sista vi tänkte på var sex. Nu passar vi på när sonen somnat på kvällarna och på helgerna på dagen ibland när sonen sover eftermiddagsluren! :) i början är det svårt att få till, men glöm inte att mysa! Det andra kommer! :)

2013-11-21
jessicamalin
jessicamalin

Tack för tipsen. Får väl prata med mannen lite med och se hur han känner. Sen kanske vi kan börja försöka lite på helgen när hon sover på dagen.

2013-11-21
Jonna Olafsson
Jonna Olafsson

När vi vet att dottern har somnat för natten så börjar vu :) kan bli ganska sent ibland :/

2013-11-21
Cecilia330
Cecilia330
Barn på 3 år och 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...