App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Blir så himla ledsen, dumma grannar!!

Ja usch, fick imorse ett samtal från våran handläggare på familjerätten hos soc (i vår kommun får man kontakt med dem om man är unga föräldrar). Hon sa att hon fått in orosänmälningar av någob granne till oss som sagt att föra veckan hade vi fest och bebisen låg bara och skrek, det konstiga är då att vi var på andra sidan stan hela veckan. Hen har även anmält barnskrik hela nätter, vår bebis hade en släng av kolik men skrek bara mellan 7 och elva.. Och vad hade hen tänk att vi ska göra då? sätta munkavle på barnet? Blir så ledsen eftersom hen har anmält oss fem gånger varav två var veckan vi inte var hemma och tre gånger lite utspritt (och endast pga barnskrik), så måste de genomgå en utredning med möten osv. Vår handläggare sa också att varje gång har jouren kommit utanför för att lyssna och de inte hört någonting. Varför finns dessa människor som bara vill förstöra...

2013-11-20
cupcakesmuffins
cupcakesmuffins
Bebis på 15 månader

Men jävla idiot granne ring på dörren och prata med idioten ! Sådär kan inte människan göra !

2013-11-21
Angybridge
Angybridge

När jag bodde i hyresrätt fick man "böta" 500:- om man ringde störningsjouren och det var tyst när dom kom.

Men det är ju bara ett plus för er iaf att dom kommit, eftersom de intygar att där var tyst.

2013-11-20
burtonmamma
burtonmamma
Barn på 3 år och 4 månader

Nästan så man skulle göra anonyma polisanmälningar tillbaka *moaha*

Hoppas er handläggare är vettig.

2013-11-20
burtonmamma
burtonmamma
Barn på 3 år och 4 månader

Jag trodde faktiskt inte att man kunde klaga över barnskrik, det får man väl ändå leva med, om man bor i flerfamiljshus...? Spädbarn med kolik kan man definitivt inte tysta, och barn hörs ju ändå.

Att ni skulle festat låter som en ren skär lögn för att försöka få till något, då vanligt barnskrik inte går att få gehör för.

2013-11-20
ChildofJune
ChildofJune

catpuss , ja förstår det men hyresvärden bad mig skriva ner varje gång de bråkar och att jag ska ringa securitas varje gång. O jag menar ska jag hålla på sådär varje dag, tycker inte att det är min uppgift att hålla koll på dem. Jag är inte heller den första som klagat , men som tur är flyttar vi snart så då slipper vi det.

2013-11-20
Elminaa
Elminaa

Jobbigt det låter , jag har en granne som ringde på hos mig en gång och menade att min dotter gråtit i en halvtimma , jag blev förbannad, sa till honom att om han kommer igen så ringer jag polisen, sen dess vågar han inte närma sig oss. Han  är själv alkoholist och han och hans fru bor hos hennes mamma ,alltså står hon på lägenheten. De skriker och bråkar varjjeeee dag . Hela huset har blivit vana och att klaga hos hyresvärden hjälper inte ett skit , när jag gjorde det fick jag till svars, ja vi vet om problemet men det som är synd är att lägenheten står på en 80 åring . Sen så säger hon till mig, men var försiktiga när ni ser honom i trappen . Alltså min egna hyresvärd ber mig vara försiktig , hur sjukt är inte det. Men jag hoppas det ordnar sig för dig , idioter finns alltid.

2013-11-20
Elminaa
Elminaa

De tycker nog att unga behöver mer stöd. Jag vågar inte byta blöja eller snorsuga på natten längre då hon gallskriker, och hon är superförkyld. Känns verkligen inte bra :(

2013-11-20
cupcakesmuffins
cupcakesmuffins
Bebis på 15 månader

Fy fan vad jobbigt. Har också suttit hos soc pga sopprötter (sambons exfru) hoppas ni har en bra handläggare, vår var super bra och jag frågade hur jag kan undvika att behöva försvara mig för antog att de inte skulle va sista gången. Hon sa att varje gång måste de kalla till möte men när de gång på gång e samma person med vaga grunder så räcker det med att vi kommer och säger, hej hej och att de inte är sant. Borde ju inte behövas mer för er heller om det är 5e gången? Hur unga är ni? Varför skulle man behöva en kontakt endast pga av åldern?

2013-11-20
Maalin89
Maalin89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...