App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

"Akta så att jag inte ger dig en fet jävla smäll för i helvete"

Min sambo är ledig idag o vi har massa att göra så vi skulle gå upp i tid.. Han är svårväckt som f*n, han har en väckarklocka för döva som vibrerar i hela sängen, men ändå vaknar han inte.. Så det tar mig en halvtimme VARJE morgon o få upp han, ganska tröttsamt eftersom att jag aldrig får sovmorgon (jag jobbar kvällar och han åker kl 6 hemmifrån) så jag vart lite irriterad på honom o knuffade honom så att han flyttade lite på sig i sängen o då mumlade han o svor i sängen, o då knuffade jag en gång till, då flög han upp o skrek "akta så att jag inte ger dig en fet jävla smäll för i helvete" hyttade med knytnäven o så slog han mobilen ut handen på mig så den hamnade tre meter bort.. Han bad väldigt snart om ursäkt men jag ligger fortfarande kvar chockad o ledsen i sängen, han tog hunden o åkte iväg.. Han har verkligen aldrig varit dum eller ens skrikigt åt mig, han är världens snällaste, så är så himla ledsen, vad händer liksom? Överreagerar jag kanske? I mitt förra förhållande blev jag grovt misshandlad så jag är väldigt känslig och rädd efter det, sambon sa att han inte riktigt var vaken och nu kom han hem igen o hade köpt frukost o så sa han förlåt igen osv.. Men jag vill bara vara ifred. Har jag rätt att vara ledsen o sur eller överreagerar jag bara? :( vad kan jag säga o vad ska jag göra? Låtsas som ingenting? Säga att jag vart rädd? Han vet ju om mitt tidigare förhållande eftersom att det har varit rättegång osv o Exet blev dömd till fängelse o skadestånd, han hat ju alltid vart lugn o trygg, men jag har lärt mig att se allt "smått" som att om de händer en gång så händer det igen.... :(

2013-11-18
94omamma
94omamma

Tumme upp! :)

2013-11-19
jessicamalin
jessicamalin

Han hade fixat ett nytt källarfönster och byggt en behållare så att det blir lätt för mig att kunna kasta in ved :D skitbra! O så har han börja målat trappen vit med svarta lister! Skitsnyggt!

2013-11-18
94omamma
94omamma

Underbart att höra att du hittat en bra kille! Riktigt så illa blev jag inte behandlad men jag lyssnar gärna om det är så. Skriver gärna inte här. Vad blev det i källaren? Nyfiken ;)

2013-11-18
jessicamalin
jessicamalin

Jessicamalin: ja det skulle vara skönt att prata med någon som har vart med om liknande.. De är svårt för andra människor att förstå. Det är snart 1,5år sen som jag lyckades komma ifrån mitt ex, jag försökte i 8 månader, men blev manipulerad och nertryckt istället.. Allt slutade med en grov misshandel som höll på att bli min död, vaknade upp på akuten men minns vad han hade gjort, strypgrepp och slag osv... Därför är jag överlycklig över att ha hittat en lugn och trygg kille

2013-11-18
94omamma
94omamma

Han har varit jättego idag, målat hallen, köpt en ny toastol o nu är han nere o grejar i källaren.. Hör att ha. Använder både sticksågen och skruvdragaren... Får inte komma ner än.. Så får se va han gör senare :P jag har förlåtit honom o vi har pratat ordentligt om det, han var helt enkelt inte i vaket tillstånd.. Så det känns bättre nu!

2013-11-18
94omamma
94omamma

om han inte är sån normalt var det nog bara en reaktion när han blev väckt han va antagligen inte ens vaken.. :-( obehagligt men han verkar ju lika chockad själv. . men prata med honom ändå. man har ju hört om folk som kan göra de mest konstoga saker i sömnen. tom våldtäkter har ju skett i sömnen så det kan ju sluta rätt illa om man är sådär svårväckt.

2013-11-18
osisen
osisen

Jag har varit i ett förhållande med fysiskt men framförallt psykisk misshandel så vet lite vad du pratar om och förstår varför du reagerade som du gjorde. Min nuvarande sambo är också sån, han är dock lättväckt men jag kan vakna mitt i natten o då ligger han o tittar på mig eller kan bara häva ur sig nåt elakt ibland. På morgonen har han ingen aning om vad jag pratar om.. Skönt att din karl vad om ursäkt! Men tror också han sov o inte visste vad han gjorde. Förklara hur du känner! Vill du prata vet du var jag finns. Vi har nog en del gemensamt. Kram

2013-11-18
jessicamalin
jessicamalin

Har redan kollat upp sömnen men han kunde inte sova alls med den där grejen man skulle ha för att mäta sömnen typ så de gick inte :/ o dom tror att han sover så himla djupt så att de är därför, finns inget som hjälper.. Han har vart så i snart 29år, alltså sen han föddes

2013-11-18
94omamma
94omamma

Berätta för honom hur du upplevde det och hur du känner. I och med att han ångrade sitt uttalande och bad om ursäkt igen tror jag att han helt enkelt var halvt sovande, så jag tror inte du behöver oroa dig för att det ska hända något mer. Däremot så kan det ju vara bra att han kanske försöker jobba på sitt morgonhumör samt som nån annan skrev lära sig vakna själv. Kanske behöver han gå och lägga sig tidigare på kvällen för att vara mer utvilad på morgonen.

2013-11-18
Jonna Olafsson
Jonna Olafsson

Det låter mest som att han fortfarande sov när han sa det. Iochmed att han bad om ursäkt efter. En annan sak om han hotade dig varje dag.

2013-11-18
cupcakesmuffins
cupcakesmuffins
Barn på 1 år och 11 månader

Vet ju att det inte är okej alls. Men hur ska jag gå vidare med det?

2013-11-18
94omamma
94omamma

*har

2013-11-18
94omamma
94omamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...