App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

vrålhungrig, dygnet runt

Jag har, sedan jag plussade för två veckor sedan, varit konstant jättehungrig! Detta är min femte graviditet, men de fyra första ggr har jag tappat matlusten och gått runt på kaffe och frukt i början. Men nu vaknar jag på nätterna och har så ont i magen och är så sugen på att äta, vadsomhelst, men gärna allt onyttigt. Alla graviditeter är olika, jag vet! Alla mina fyra graviditeter har varit olika, men hungern/icke hungern, har varit en av de stora gemensamma nämnaren. Är det normalt att vara såå hungrig eller har jag brist på något? Äter bra på dagarna annars... Förutsätter att jag inte är den enda som suttit i situationen, så tar gärna emot tips på att bli av med hungern, särskilt nattetid! Vill absolut inte bli en nattätare.

2013-11-16
zmiley
zmiley
Bebis på 3 månader

Jag äter grillad kyckling å får jag inte det kan jag inte sova. Mjölk tål jag inte så keso går inte men tonfisk va en bra ide :)

2013-11-19
Filippasmamma
Filippasmamma
Bebis på 8 månader

Hungrig har jag varit i alla tre graviditeter.. Och förbaskat sugen på allt onyttigt.. Idag bestämde jag mig att skärpa mig.. Abstinens på choklad eller fanta !!!!

2013-11-16
Linz
Linz
Barn på 1 år och 11 månader

Ok! Ska prova omeprazol!!
Jag har redan, utan att ha tänkt på det, bytt till fullkornsbröd, börjat äta makrill och leverpastej, ägg.. (äter inte det i vanliga fall, sambon sa "ja, nu märks det att vi är igång igen!")
Ja, någon slags sallad färdig i kylskåpet är väl en god ide! Något som gör mindre 'skada' på vikten med...
Tack!

2013-11-16
zmiley
zmiley
Bebis på 3 månader

Man kan äta mer proteinrik mat som keso, tonfisk osv som mellis för att hålla sig mer mätt. Först avar jag konstant hungrig, åt inte på nätterna dock men dagarna kunde jag äta nonstop, och det var inga små mängde rjag klämde i mig heller!

2013-11-16
Yrwen
Yrwen

Min sista var så! Tillslut gav jag upp och tog en tallrik fil vid 2-tiden för att kunna sova. Borstade tänderna efter, det är viktigt!

2013-11-16
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...