App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ultraljud

De ringde från sjukhuset idag. På onsdag är det dags för ultraljud på vår sons lilla hjärta. Enda sen han började kännas stabil så har jag sett honom som frisk, men varje gång det är undersöknng pågång blir jag extra påmind av det som varit och hans komplexa hjärtfel. Att varje gång han ligger där kan de finna något som gör att vi måste skickas till Göteborg. Vi vet att fler ingrepp kommer behövas men vi vet inte alls när, de vet inte läkarna heller. Inget märks på honom, han är så pigg och fin! men det finns är och lurar...

2013-11-15
goddess1
goddess1
Barn på 2 år och 10 månader

SÅ nu är det klart för denna gång! Allt såg OK ut, hans förträngningar på aorta och lungartären är hans stora problem då blodflödet ökar, detta har vi vetat men han är inte i någon riskzon och inget behöver åtgärdas just nu. =)

har ni fått någon tid ännu?

2013-11-20
goddess1
goddess1

Jag hoppas verkligen det går bra för er och pojken. Du får gärna berätta hur det gick sen om du vill.

2013-11-18
goddess1
goddess1

Tack alla! känns så skönt att få prata av sig

2013-11-18
goddess1
goddess1

lillråttan förstår verkligen din oro då det kanske brukar upptäckas tidigare. När ska ni på kontroll? Han mår bra och så? 

 

2013-11-18
goddess1
goddess1

Massa styrke kramar

2013-11-17
Beckiiz
Beckiiz

tror allt kommer gå bra men oron ligger ofta och lurar när man råkar tänka för mycket.

tack igen =)

2013-11-17
goddess1
goddess1

nej inget märktes förrän 6 timmar efter förlossningen, han togs med snitt och låg lite lågt i syemättnad men var stabil efter en stund. skickades sedan till göteborg 4 timmar senare

2013-11-17
goddess1
goddess1

Såg man detta på RUL eller upptäcktes det först när han föddes? Hoppas att allt går bra

2013-11-17
Adde86
Adde86

osisen alltid är vi oroliga när det inte är riktigt som det ska med våra barn, vad det än är. förstår att du tänker mycket och jag hoppas allt ser bra ut! Upptäcktes det när han föddes? Hur gammal är han?

 

2013-11-17
goddess1
goddess1

Tack!

Han har Dorv(lung och kroppspulsåder är förskjutna till höger och utgår från samma kammare) med transposition (de har bytat plats med varann), VSD (hål mellan kammrarna) och avbruten aortabåge. Sen var en av ådrarna väldigt liten och trång.. Känns som att de har pusslat och hela honom och tagit lite här för att sätta ihop där. När vi var på återkoll när han var 4 månader upptänkte de att vävnaden där de hade sytt hade fått pulsådrarna att bli väldingt trånga så han fick nästan inget syre ner till benen, kände ej puls i ljummskarna. blev akut ballongsprängning.

Men man är ju i bästa händer!!

 

2013-11-17
goddess1
goddess1

Nu vill jag inte jämföra min son med din (då hans fel är en petitess) men grabben har extra hjärtslag vilket inte påverkat honom hittils vad vi vet.

men sen om det är tre år tillbaka eller fler så har vi vetat att han kommer bli kallad år 2014 för fler test för att kolla så han fortfarande inte påverkas å man skulle kunna tro att en tid så långt fram i tiden skulle kunna falla i glömska men icke.. det sitter insvetsat i skallen. tänker ofta på det å nu börjar det närma sej med stormsteg.

så trots att det inte e något farligt så oroar man sej mycket och kan bara ana hur det är när det är något allvarligare problem :-(

skickar kramar och hoppas att allt ser bra ut!

2013-11-16
osisen
osisen

Fy vad jobbigt det måste vara. Skickar styrkekramar! Vad har han för hjärtfel?

2013-11-16
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...