App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Barnrum

Jag undrar om ni har tips på hemsidor där man kan hitta inredning till barnrum jag är framför allt ute efter ett par mörkläggningsrullgardiner med fint mönster på. Sen undrar jag vad ni tycker det bör finnas i rummet vi tänker att han ska flytta in där efter jul när han är ca 9 mån

2013-11-15
Idussen
Idussen
Barn på 3 år och 8 månader

Vi har en expedithylla med mjuka lådor till liggande på golvet den e bra för den sväljer allt verkligen och ubgarna kan dra ut å in hur de vill.. sen köpte ja en vit mörkläggningsrullgardin.. å sen beställde ja ett svinfint tyg som kompisen sydde till gardin. det e ljusa fina färger i grönt turkost cerise ljusgrå osv med ugglor å rådjur träd osv.. absolit snyggaste barntyget jag sett på evigheter.
vi har till sängrn köpt klämspots från ikea. 79kr styck å fubka r kanon som läslampor. de blir nämligen inte varma.. eller jo varma men inte så man lan bränna sej. barnen kan ta i dem utan att de skadar sej eller ens får lite ont.
sen har hon en byrå med kläder rn gammal från typ 100 år tillbaka som ja fixat till. den e stor å tung å kan inte välta å hon kan inte öppna lådorna själv inte ens grabben på 7 kan så kläderna får vara ifred ;-)

2013-11-16
osisen
osisen

Tack så mycket!

2013-11-16
Idussen
Idussen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...