App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hur går det för er andra december mammor ?

Det slog mig precis hur fort denna graviditet har gått. Gick in i vecka 35 idag och det är endast 34 dagar kvar. Allt är klar här hemma tills bebis kommer, de enda jag ska göra är att packa bb väskan och Lovisas väska. Snart är vi en härlig familj på fyra, och känslan är underbar. Hur går det för er andra mammor som ska ha i december? ;)

2013-11-15
Mammatilllovisa
Mammatilllovisa

Jag kände precis som dig innan förlossningen tlindström! Men när barnet väl kommit så faller allt på plats och man förstår det mesta. Självklart har man alltid en del att lära sig, men det mesta faller sig naturligt. Vissa dagar är jobbigare än andra, men då är det bra om man har någon närstående som kan hjälpa till en stund och stötta. Själv har jag en 16-månaders nu och helt ärligt så känns det som man aldrig varit annat än mamma fast man va suuuupernervös innan! :)

2013-11-15
emmabackman
emmabackman

För mig går det väldigt upp och ner. Vissa dagar är jag jätte taggad och är helt säker på att jag kommer bli världens bästa mamma, andra dagar är jag jätte nervös och är rädd att jag inte ska klara av det. Men jag tror att det är ganska normalt när man väntar första barnet.

2013-11-15
elenor92
elenor92

Jag är beräknad till 24 December med mitt första barn. -Jag vet, snacka om "Bra" planerat!

Missförstå mig rätt, jag älskar känslan av att ha ett barn i magen och jag längtar till att få barn. Men, jag är inte riktigt säker på att jag känner mig redo att bli förälder.
Jag trodde nog, ju längre tiden gick, att man skulle känna sig mer redo och mogen för att leva med- och ta hand om ett barn. Men icke så nicke, jag är fortfarande supernervös för att jag inte ska förstå vad barnet vill när det skriker, att jag inte ska klara av att uppfostra barnet "bra" ju äldre det blir och jag inte har det tålamod som krävs. Jag är livrädd för att min eventuella sömnbrist ska gå ut över barnet och att jag inte kommer räcka till.

Är jag den enda som känner såhär? 
Går känslan någonsin över eller är den känslan normal och kommer följa med mig ända fram till förlossningen?

Är det någon mer som är nervös över förlossningen?

2013-11-15
tlindström
tlindström

Bf 22/12 men är helt säker på att han kommer att komma tidigare och de hoppas jag att han gör :) börjar bli väldigt jobbigt att vara gravid nu även om jag bara har en såkallad bebismage.

2013-11-15
Hannabeerglund
Hannabeerglund

Jag är beräknad den 28 november, men har en känsla av att det kommer bli ett decemberbarn :) vi är klara med allt så nu är det väl bara att vänta på lillen :)

2013-11-15
elenor92
elenor92
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...