App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tröttnat rejält nu...

Jag har levt med min sambo i 6 år. Nu har jag verkligen tröttnat.. Vi har en flicka på 6 månader och en hund.. Jag drar hela lasset själv.. Orkar inte mer.. Han är borta hela dagarna jobbar från morgon till kväll nästan hela tiden.. Gör exakt som han vill, hjälper inte till osv. Orkar inte gå in på detalj. Men hans mamma har iaf gjort allt för honom och jag har bara tagit över. Insåg inte det då men nu gör jag det. Jag har tänkt många gånger och sagt att jag vill dra.. Vågar jag ta steget?! Hur gjorde ni? Ni som lämnat era karlar? Jag vet att jag klarar mig någorlunda bra då jag endå lever som om jag vore ensamstående..förutom pengarmässigt då. Jag vill inte att mitt barn ska växa upp utan sin pappa som jag gjorde, men jag vill inte att hon ska må dåligt under sin uppväxt heller. Snälla hjälp mig bli lite klokare... Vad ska jag göra för att han ska fatta vad han håller på med?!

2013-11-14
Aleona
Aleona
Barn på 3 år och 9 månader

Bättrar han sig inte så skicka ut honom

2013-11-17
pling75
pling75

Och ja jag har en underbar familj som ställer upp i vått och torrt, även en nära vän som vet allt.

2013-11-16
Aleona
Aleona
Barn på 3 år och 9 månader

Vi diskuterade en hel del om saker och ting skulle göras när jag var gravid för en sak som jag var otroligt nervös och ledsen var hunden.. Men det lät ju så sjukt bra att han skulle gå ut före och efter.... Jaja säger jag bara. Sen var det för mig naturligt att han skulle vilja umgås med sin dotter.. Hade ju inte ens en tanke på att han aldrig skulle vara hemma.. Inte ens när jag var deprimerad efter förlossningen när jag bad och bönade och grät med ett litet barn i min famn.. Stannade han inte utan gick jobbade extra... Tack snälla för era kloka ord!! Ska spara denna tråd och gå tillbaka läsa när jag känner mig som svagast.

2013-11-16
Aleona
Aleona
Barn på 3 år och 9 månader

Boken76; har sagt det till honom i början var han positivt men nu vill han inte. Han säger bara antingen funkar det eller inte.. Så drar han ex på hur hans mamma och pappa levt ihop i 25 år utan terapi ...

2013-11-16
Aleona
Aleona
Barn på 3 år och 9 månader

Catpuss; vi står på den gemensamt.. Sen hitta lägenhet som passar mina behov också. Frågan är om man vågar ta steget.. Vad ska hans familj säga? Jag vet hur dom kommer prata bakom min rygg.. Usch känner mig så låst på båge vis..

2013-11-16
Aleona
Aleona
Barn på 3 år och 9 månader

nej så många gånger jag talat om för honom. Vi liksom lever under samma tak men vi gör ju aldrig någit tillsammans.. han har ju alltid saker för sig springer hit och dit. Jag är fast hemma hela tiden med min dotter. Men allt handlar ju om hur han är uppväxt.. hans mor har ju gjort allting och han anser ju att jag ska göra som henne ta hand om barn osv. Men nu har jag tröttnat.. känner bara att det har tagit stopp för länge sedan egentligen men jag har stått ut såå länge.. Men jag är ju mammaledig och då har jag ju all tid i världen att slappa! fan om han bara visste hur stressad jag är när jag står och lagar mat och hon inte vill sitta på golvet och grinar.. eller när hunden är kissnödig och behöver gå ut.. jag känner att på sista tiden har jag stressat så enormt så jag har blivit glömsk.. jag får ingen som helst hjälp överhuvudtaget med något! frågan är vågar jag ta steget? vågar jag lägga ut lägenheten på hemnet sälja den? skaffa ny lägenhet? den största frågan är kommer jag ångra mig sen? tänk om jag gör det? men varför skulle jag egentligen? jag är så hemskt olycklig.. gråter en skvätt varje dag nästan.. har dom senaste 2 dagarna undvikit honom totalt... jag orkar inte bråka, tjafsa orkar inte prata med honom för det som jag säger går bara RAKT igenom...

2013-11-16
Aleona
Aleona
Barn på 3 år och 9 månader

prata med honom och se om du kan få en förändring. han kanske är villig att ändra på sina olater för er skull? ! Ibland måste någon slå något i skallen på en för att man ska vakna upp och se vad man håller på med.
Är han fullt medveten om problemet? Ja menar har han gått från sin mamma till dej utan att något sagt något så har han kanske ingen aning om att det är ett problem.
Annars så tror jag inte det är något problem att vara själv det klarar du. De flesta verkar klara det alldles utmärkt förutom att ekonomin blir ansträngd då.
Sen betyder ju det inte att din dotter förlorar sin pappa för att ni går skilda vägar. .

2013-11-15
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...