App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Behöver styrka...

Och kraft! Har bestämt mig efter mycket tankar och ältande att anmäla narkosläkaren som var ansvarig under mitt kejsarsnitt. Känns tungt men även viktigt för mig för att kunna gå vidare i sinnet.. Vet dock inte hur lång tid en sådan anmälan tar? Det ska ju granskas osv.

2013-11-11
Sunsweet
Sunsweet
Barn på 2 år och 7 månader

Nu har jag lagt anmälningen på lådan! Får hoppas att jag fick med det viktigaste i den lilla rutan som fanns till för att beskriva händelsen, men har lämnat både mobilnummer och mejladress om det skulle behöva kompletteras...

2013-11-13
Sunsweet
Sunsweet

Jag känner att jag vill tillägga att alla narkosläkare är inte skit, jag hade världens underbaraste Kalle som satte Eda på mig. Tyvärr är ju vissa skit men då är det bra att det finns dom som orkar och vågar anmäla för dom som inte är bra ska lära sig eller så ska dom bort!

2013-11-12
Helbeng
Helbeng

Adde86 minns bara att han heter Eric. Yngre kille typ. Mitt kejsarsnitt var den 16:e mars så tidsmässigt stämmer det ju!

2013-11-12
Sunsweet
Sunsweet

Du kanske hade samma läkare som jag hade. Födde på östra i april o fick träffa den mest vidriga, dryga, otrevliga o osociala narkosläkaren som gjorde att jag började gråta av rädsla. Tom barnmorskan varnade mig för hans sätt att bete sig. Han varken hälsade på mig eller sa vad han hette när han kom in utan började bara förbereda för eda o skällde ut mig när jag inte junde kröka ryggen tillräckligt. (Ursäkta mig för att jag har en mage i vägen liksom). Du gör helt rätt i att anmäla! Hoppas det går vidare mer än att det hamnar i en hög av anmälningar o stannar där. Lycka till. Håll oss uppdaterade!

2013-11-12
Adde86
Adde86

Narkosläkare verkar gilla att vara anonyma. I min förlossningsjournal finns allas namn med deras insatser. Men namnet på narkosläkaren finns inte.

2013-11-11
burtonmamma
burtonmamma
Barn på 3 år och 11 månader

Opererande kirurg har jag pratat med flera gånger efter snittet. Självklart skulle hon inte opererat när/om hon märkte att jag hade ont, men som hon har berättat uppfattade hon inte det utan trodde narkosen hade kontroll över situationen. Har även pratat med överläkaren på östra som berättade att situationen var olycklig och att dom tagit upp det internt. Men ju mer jag tänker på det, 8 mån sen snittet, desto mer tycker jag att det borde blivit en större grej av det!

2013-11-11
Sunsweet
Sunsweet

Inte bara narkosläkaren som skA anmälas, opererande läkare borde ha reagerat också, en rejäl lex maria borde dom göra på sig själva också

2013-11-11
Helbeng
Helbeng

Först måste jag inkomma med en skriftlig anmälan om att jag vill ta del av mina kompletta journaler eftersom han har raderat sina journalanteckningar och gjort det svårt o jobbigt att få ut... Vet ju inte ens vad jag har fått för läkemedel eller smärtlindring

2013-11-11
Sunsweet
Sunsweet

Vi står bakom dig.

2013-11-11
burtonmamma
burtonmamma
Barn på 3 år och 11 månader

Kan tilläggas att jag skrek under tiden dom skar men narkosläkaren lyfte inte ett finger för min skull känns det som, utan han tyckte att jag var besvärlig.

2013-11-11
Sunsweet
Sunsweet

Jag blev snittad utan komplett bedövning. Har vart många fall i tidningar de senaste åren så jag tänker att en anmälan borde även hjälpa nästa person som hamnar där..

2013-11-11
Sunsweet
Sunsweet
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...