App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

skönt..

Varit inne och träffat gyn/läkare. Då de innan jag varit hos inte hittat äggstockarna och struntat i det så sa jag det direkt denna gång och hon höll på ett bra tag, hämtade till och med en till läkare. Efter massa "grävande" fann de dem. Verkade som de misstänkte PCO då de såg små blåsor.  Men i alla fall, ska få träffa specialist och försöka gå vidare. De pratade om hormoner och även ivf. Dock måste jag ner 24kg innan ivf kommer bli aktuellt. Men det är så skönt att de äntligen tar mig på allvar! Och jag slapp prata med henne i receptionen sist och fick prata med en som tog mig på allvar. Vet inte vad jag vill med detta men är skönt att de ska kolla upp mig ordentligt, även fast jag är fet.

2013-11-09
AiyannaAiyanna
AiyannaAiyanna
Försöker

Hejja dig 👍❤️ lycka till kram

2013-11-11
Helbeng
Helbeng

Tack :) Första dagen till striktare diet och ikväll blir det träning. Fått lite mer energi nu när det gått några dagar.. Hoppas att man får en tid snabbt bara!

2013-11-11
AiyannaAiyanna
AiyannaAiyanna

Men vad skönt att du blev tagen på allvar. Jag har också PCO och blev spontant gravid denna gång efter att jag började träna och sköta kosten. Med förra så fick jag äta tabletter för att framkalla äl. Det bästa med oss som har PCO är att vi ofta är lättbehandlade och har ofta många fina ägg dock ingen ägglossning som går att lita på. Lycka till med allt

2013-11-10
Helbeng
Helbeng

Lycka till! :)

2013-11-10
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...