App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

När började ni köpa saker till bebisen?

När köpte ni era första saker? Vad köpte ni? (som de första sakerna alltså) När beställer/köper man vagnen, babyskydd, säng osv.  Nyfiken på hur andra gjort. :) Själv har jag/vi inte vågat köpa något ännu (bf maj-14), men det kliar i fingrarna när man går förbi en klädaffär, smiter in o tittar då o då. Jag vill börja titta på vagn mm nu, men det känns som det är för tidigt. Samtidigt som tiden går så långsamt så gör den ju inte det ändå.

2013-11-09
Cajsaa
Cajsaa

Jag köpte första grejen 1 v efter rul och då blev det bebissockar :) i v 26 beställde vi vagnen hämtade den 1 månad in bf i v 30 köpte vi säng och skrötbord och 7 v in bf var vi i Ullared och handlade det mesta som behövdes. Så mycket kläder köpte jag inte innan

2013-11-13
Idussen
Idussen

Jag va nog lite nojjig, men jag började köpa allt när jag kom in i v.30. Kände som att jag hade all tid i världen på att skaffa allt :)

2013-11-10
Cecilia330
Cecilia330
Barn på 3 år och 6 månader

Gjorde UL både i vecka 9 och 12 så köpte lite kläder kring den tidpunkten, men det mesta är köpt efter RUL. Barnvagnen beställde vi i vecka 20 och hämtade ut för ungefär tre veckor sen. Tänkte att det räcker om vi hämtar ut den ca en månad före bf, vilket är 19/11 för oss + att garantin började gälla från den dagen vi hämtade vagnen så då ville vi vänta så länge som möjligt att ta hem den. Babyskyddet och basen till det köpte vi kring vecka 30. Skötbord, vagga o lite annat hade svärföräldrarna sparat sen sambon var liten så det har vi inte behövt köpa. Spjälsäng blir det väl att köpa om ett par månader när vaggan blir för liten :)

2013-11-09
Lisaabrannstrom
Lisaabrannstrom

Har BF i mars och efter RUL var jag i Ullared och handlade endel kläder. Barnvagn har vi kikat på sen v12 kanske, men mest för att bestämma modell så vi kan hålla utkik på blocket, har dock redan ärvt en vagn som jag inte är nöjd med men kommer ha som reserv om vi inte hittar det vi söket innan bf. Babyskyddet är nog det som står närmst på inköpslistan, men det är ju oxå en hel värld att sätta sig in i.

2013-11-09
cajzzza
cajzzza
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...