App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

När pyntar ni? :)

Beställde nya gardiner till köket som jag fick på posten igår, vill pynta nu nu nu!!! :) När pyntar ni inför julen? Jag brukar byta gardiner, sätta upp ljusstakar och stjärnor i mitten på november. Kan inte hålla mig för jag bara älskar det, dessutom vill jag njuta lite av det! :) Granen klär vi vid lucia! Nåt annat pynt har vi knappt, juldukar och någon tomte bara. När, var, hur osv pyntar ni? :)

2013-11-08
jessicamalin
jessicamalin

Kvällen innan första advent! Såg dock i grannens fönster att som redan tagit fram granen haha 😅

2013-11-09
Liisa89
Liisa89

Även om det finns annan "mysbelysning" så måste jag ha fram julbelysningen i alla fall veckan innan första advent. November känns alltid som en lång och mörk månad, och lite julmysigt ger bara extra energi :-) Eventuellt att jag sätter upp julgardiner samtidigt, annars kommer de veckan efter. Vi har inte så mycket julpynt, men det vi har och granen (plast för jag är allergisk) tas fram vid tredje advent.

2013-11-09
ChildofJune
ChildofJune

Jag anser att innan första advent är det inte jul. Så flesta advent åker stjärnor och stakar upp. Strax efter lucia kommer tomtar fram och dagen innan julafton klär vi granen.

2013-11-09
emcb
emcb

Julgardiner och ljusstakar och utegran till 1 advent tomtar vid lucia och innejulgranen runt den 21. Allt är kvar minst till tjugodag knut

2013-11-09
Idussen
Idussen

På 1:a advent byter jag gardiner i alla rummen och sätter upp adventsljustakarna/stjärnorna. Till Lucia sätter jag upp alla tomtar och allt annat julpynt i alla rummen.

Vi har ingen gran eftersom vi är hos mina föräldrar hela julhelgen!

2013-11-09
Fideli73
Fideli73

Till 1:a advent som oftast infaller kring min födelsedag kommer julstjänor å gardiner upp, nån enstaka tomte å julduk. Julmusik blir det med jämna mellanrum från då oxå. I år ha vi bestämt å ha gran så den tas väl fram nån dag innan jul å pyntas, få se om det blir som när jag va liten, då pyntades alltid granen kvällen före julafton. Funderar på å ge mig på å baka pepparkakshus i år, om mitt tålamod tillåter ;p

2013-11-09
ica_86
ica_86

Jag tror att jag ska hänga upp gardiner och köpa julstjärnor och ljusstakar att hänga fram till första advent, vi får se om jag har plats för julgranen i år.

2013-11-09
nicholerumack
nicholerumack

Håller heligt på 1:a advent, tycker det ät så härligt när alla hus blir julmysiga samtidigt! Efter första advent kommer det andra upp successivt.

2013-11-09
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 31
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...