App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

3 månaders bebis vill inte ha flaskan!

Min dotter är 3 månader och har blivit både ammad och flaskmatad med semper då vi började med det på bb, Allt har funkat bra tills nu då hon trycker ut flaskan med tungan och gnäller ofta, någon som haft samma? Jag tror inte min dotter tål semper så bra, Är Nan bättre? Ska man byta flaska då jag tror hon får i sig mycket luft också!

2013-11-06
ungmamma1994
ungmamma1994

jag tycker också att mam anti-kolik flaskorna är jättebra så dom borde du prova. min lilla tjej blev sämre av semper lemolac ersättningen så vi kör nan pro 1 och hon mår mycket bättre:) prova sig fram är det bästa. sen krånglade hon också med att ta flaskan ett tag men det visade sig att det var två tänder på gång, hon är två och en halv månad. dom kommer in i perioder, nu händer det ju så mycket och dom börjar hänga med mer:)

2013-11-25
aekström
aekström

Prova ny flaska men oxo ny flasknapp. Hon kanske inte får ut nåt o df inte bryr sig om att ta flaskan?

2013-11-07
Adde86
Adde86

Då jag ammar min dotter gårr det bra för det mesta, men har ingen aning om hon blir mätt på det jag ger henne men hon verkar hungrig men ändå puttar hon ut flaskan och ena stunden får man inte ta flaskan ifrån henne! Jag ska testa en ny flaska och börja köpa babysemp lemolac och testa då jag hört att den är bättre för magen, kör också med semper droppar då bvc tipsa om det men någon effekt verkar dom inte ha!

2013-11-07
ungmamma1994
ungmamma1994

Byt flaska! Min dotter gjorde samma sak. Till sist så tig hon NUK flaskan! Jag har lite messmör i min sempers ersättning. Det gör smaken lite sötare. Och så har den en laxerande effekt. Men byt flaska tills ni hittar en hon tar!

2013-11-06
Cecilia330
Cecilia330
Barn på 3 år och 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...