App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Jag ger upp!!!

Jag kan inte få min son att äta hemlagad mat! Han tycker inte alls om det :( Har testat pasta med köttfärssås, kycklinggryta med ris, kött och potatis etc.. Han gillar typ bara spaghetti o köttfärssås och pasta med skinka på burk, och Nestlés havregröt med banan och mango:( Jättekräsen!! Det är så fruktansvärt tråkigt! Har ni några bra förslag?

2013-11-06
xLillaMy
xLillaMy

Vi hade det också så tills vi började servera plockmat. Här har jag hittat många recept som gått hem: https://bebisrecept.se/category/blw-plockmat/

2019-04-29
Soplil
Soplil

vi har också haft det tufft med maten under en tid. i 3 månader åt han bara gröt, banan, lite olika burkmat men nästan bara fisk. han ratade hemlagat. men jag gav han tid och sen utan förvarning så åt han igen. nu äter han bara samma mat som vi och det älskar han. jag försöker att alltid göra något såsigt eller en sås till maten för det älskar han. han är lite kräsen fortfarande men det går bra.

 

så ge det lite tid och det är inget fel att bara ge dom det dom äter under en tid. testa igen efter några dagar. det kommer att lösa sig.

2013-11-07
schmitten13
schmitten13

Han kanske vill ha smaklös mat? Eller plockmat?

2013-11-06
jika686
jika686

Hur gammal är han? Sonen var också sån tills jag började göra torr mat som jag skärde upp i tärningar då han kunde ta själv. Sen hällde jag över lite sås också. Därifrån gick det prima

2013-11-06
Liisa89
Liisa89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...