App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

somnar inte längre

min 5 månader gamla tjej, som upp till för kanske 3-4 veckor sedan var så duktig på att somna, har nu helvänt och igår tog det hela tre timmar av skrik och tårar. jag vet inte vad vi ska göra. hon blir övertrött som attan även fast jag försöker lägga henne innan hon blir det. jag har försökt med fasta rutiner (haft det sedan hon föddes), mer mat, men nu fungerar ingenting längre. har ni några förslag? man blir ju helt förstörd när man ska natta 2-3 timmar varje kväll.. och det hjälper inte att låta henne vara uppe med oss heller, hon blir så övertrött att hon bara skriker rakt ut tills hon somnar av utmattning. hjälp mig!!

2013-11-04
malinhb
malinhb

Min son har varit o är fortfarande (ibland) så. Jag antar att d e en fas. Men har märkt att han har svårare att komma till ro om det har hänt mkt under dagen. Likaså så sover han mer oroligt o vaknar ofta storgråtande på natten. Han somnar om efter tröst o napp (ibland välling). Jag tror att det är en period. Känn efter vad han behöver o prova att bada innan läggdags? Min son älskar det o sover gott efter bad.

2013-11-07
Adde86
Adde86

vi är ute ca 2 timmar var dag, det har vi alltid. . nej hon skiker även fast jag tar upp henne, i sängen soffan gymmet sittern och famnen. hon vill bara inte somna , så blir hon övertrött så är det kört. testat lampan tänd, släkt, svagt ljus allt. mer mat, mindre mat, mer filtar mindre filtar, bada inte bada osv. blir tokig snart... på dagen somnar hon lätt och hon får sova när hon blir trött. det sker varje dag tre gånger på samma tid så där har hon rutin verkar det som. förlåt om jag skriver slarvigt, svårt med denna telefon.

2013-11-06
malinhb
malinhb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...