App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Infektion efter kejsarsnitt, någon?

Tänkte höra om det är någon här som fått en infektion efter ett kejsarsnitt? INTE i självaste snittet utan inuti, och hur kändes det då? :P

2013-11-01
lisessa
lisessa

Min kompis fick en hemsk infektion som höll på att kosta henne livet :....( dock förmodligen mer pga bristande hygien hos de som kollade henne vaginalt vid igångsättning än infektion i själva snittet.

En annan vän dras nu med en infektion i snittets insida som inte läker, eller snarare läker åt fel håll. Nu har man röntgat och vill förmodligen sprätts upp allt så att läkningen kan starta om, från insidan oc åh ut.

2013-11-03
Tfarcher
Tfarcher

Tack för era svar! Då låter det inte som det är det jag har. Hade efter 1 mån efter snittet inget avslag eller ont, men nu för 1 1/2 vecka sedan fick jag ont inne i magen men inget syns eller känna utanpå. Både vårdcentralen och KK säger att jag ska avvakta då jag inte har feber :P

2013-11-02
lisessa
lisessa

Jag fick en infektion i livmodern på tredje dagen. Då var jag kvar på bb och fick feberfrossa. Sattes in antibiotika intravenöst tre dagar och sedan tablettform ytterligare en vecka. Jag hade inte ont eller nåt. Hade bara feber under eftermiddagen och redan på kvällen när febern sjönk mådde jag bra.

2013-11-02
Brassbandcookie
Brassbandcookie
Barn på 3 år och 7 månader

Jag hade det med mitt 5e barn. Det började som en rodnad som en femkrona o ömmade framförallt då jag reste mig från säng o soffan. Till slut hade jag så ont så man kunde inte ens röra det, det var rött o svullet. Fick åka in på ultraljud o sätta drän o fick penicillin. Gjorde ont som satan kan jag säga.

2013-11-02
jenccy
jenccy
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...