App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vi som försöker just nu =)

Hej alla, Jag och min sambo har precis bestämt oss för att börja försöka =) Min mens är precis slut och nu blir det inga mer p-piller för min del. Hoppas att kroppen kommer igång snart efter alla år av preventinmedel så ett plus kan dyka upp inom en snar framtid =) Det finns säkert fler trådar om detta men tänkte göra en ny där som vem som vill kan skriva i, prata med varandra under denna spännande tid! En mer allmän tråd där vi kan peppa och stötta varandra =) Hade varit jättekul om någon vill prata =)

2013-11-01
Loese
Loese
Barn på 3 år och 4 månader

Jag och min man försöker nu att få barn nummer två. Vårt första barn tog den 9 månader innan de tog sig hoppas dock på att de ska få lite fortre den fång..

2014-03-24
Carro_barro
Carro_barro

Håller tummarna för er! :) Här har vi lagt ner bebisverkstaden. Har köpt hus lite snabbt här så då beslutade vi oss för att vänta ett år så vi kunde jobba bägge två nu i början! :)

2014-03-13
jessicamalin
jessicamalin

Va ett tag sen jag skrev här. Ser att ser att vissa fått sitt efterlängtade plus- Grattis!! Till er andra, hoppas det snart tar sig. Själv ha jag inte tänkt så mycket på det då så mycket annat upptagit mina tankar å ärligt ha väl sexet blivit lite lidande men vi ha väl haft en liten svacka pga dålig sömn då dottern nyss börjat på dagis å varit sjuk redan i 2 omgångar å själv ha jag börjat plugga. Skriver iaf för jag misstänker, inte säker men kanske att det tagit sig. Hade ägglossning föra veckan å från ingenstans kom sexlusten med den ;) å ha senaste dagarna upplevt att jag e tröttare å kissar oftare, känner bara att nåt e annorlunda. Men kan ju ha fel som förut så väntar å ser om mensen kommer å om inte blir det test! :)

2014-03-13
ica_86
ica_86

Tack så mycket goddess1 =) 

Kikar in här då och då för att se hur det går för alla, håller tummen för er! =)

2014-02-27
Loese
Loese
Barn på 3 år och 4 månader

Loese! Ser att du fick ditt plus tillslut :) Vad roligt! Grattis!

2014-02-26
goddess1
goddess1

Fick för mig att testa idag och det visade faktiskt ett svagt streck på testremsan. Men när jag berättade det för sambon när han kom hem från jobbet kände jag hur det rann till där nere, och mycket riktigt så var det färskt blod... Kanske en matsked volymmässigt... Tittade nu och det var bara minimalt brunt på trosskyddet. Vågar inte hoppas, blödde inte så här förra graviditeten... Vet inte vad jag ska tro!

2014-02-21
McLarsson
McLarsson

Här är en som desperat väntar på ett plus men återigen dök mensen upp och inget plus:( grattis till alla er som plussat❤

2014-02-18
majbarn5
majbarn5
Barn på 2 år och 5 månader

Tack för alla gratulationer =) känns fortfarande helt overkligt!

2014-02-18
Loese
Loese
Barn på 3 år och 4 månader

Aha, så pass. :) Tack för svar!

2014-02-18
jessicamalin
jessicamalin

Har man en normal cykel, dvs 24-32 dagar, är ju äl ca 10-18 dagar efter mensens första dag, ca 14 dagar innan mensens första dag alltså. Finns bra gratisappar som är lätta att skriva in data på, får det lättöverskådligt och bra. Har man oregelbunden cykel (som jag) är det svårare, då får man helt enkelt mysa på minst var tredje dag och hoppas att det tar sig till slut :)

2014-02-17
McLarsson
McLarsson

Håller tummarna! :) Jag har säkert frågat detta förut men hittar det inte.. Jag är ju så dålig på ämnet egentligen och detta låter säkert hur dumt o löjligt som helst men när ungefär är det äl efter mens? Har ingen som helst koll och har inte haft mens på 10 år. Förrän nu då när jag slutade med pillren.

2014-02-17
jessicamalin
jessicamalin

Grattis! Här hoppas vi på ett plus till helgen... Dock långsökt tror jag :/

2014-02-17
McLarsson
McLarsson

Massor med grattis Loese :)

 

Fru röd har precis lämnat här så tuta o köra som gäller o hoppas det är vår tur snart :)

2014-02-17
Knasfian83
Knasfian83

ÅH! Stort grattis! :)

2014-02-16
jessicamalin
jessicamalin

Jättestort grattis :) har följt dig lite å hoppats på plus varje gång. Äntligen :-D

2014-02-16
Cissan25
Cissan25
Barn på 2 år och 1 månader

Är i chock...har plussat idag, svagt imorse på ett från testlagret och starkt på ett rfsu för nån timme sen. Känns så overkligt men är ändå så lycklig. Min underbara sambo har gråtit många glädjetårar :)

2014-02-16
Loese
Loese
Barn på 3 år och 4 månader

Tack så mycket! =)

2014-02-15
Loese
Loese
Barn på 3 år och 4 månader

Håller tummarna!!

2014-02-15
jessicamalin
jessicamalin

Här är det nervöst...mensen var beräknad igår men ännu har den inte dykt upp. Den har inte varit sen nån gång innan. Är öm i bröstvårtor och har svullna bröst, kanske en tillstymmelse till molande mensvärk. Vågar inte riktigt hoppas än.

Är hos mina föräldrar idag så om den inte dykt upp imorgon tar jag ett test...så nervös..

2014-02-15
Loese
Loese
Barn på 3 år och 4 månader

Inte jag heller tyvärr..

2014-02-14
jessicamalin
jessicamalin

Hej på er! Hade mens för första gången sedan fl för drygt två v sedan, och har nu haft småblödningar, värst igår då det märktes varje gång jag var på toa. Har idag mått lite illa, kan detta vara symtom på ägglossning? Har aldrig haft så innan vad jag kan minnas, tänker att det kan vara lite tjorvigt med mens och äl i början när det kommer igång igen...? Vi myste på trots lite blod (verkligen inga mängder) så får vi se vad som händer... Känner att jag verkligen inte känner min kropp just nu :S

2014-02-14
McLarsson
McLarsson

Förhoppningarna fanns på att vi lyckats men icke.... mensen fick bara för sig o va sen för första gången nånsin hm. Blir nya tag så fort Tant Röd bestämt sig för o lämna :)

2014-02-13
Knasfian83
Knasfian83

Håller alla tummar och tår jag har för er!!

2014-02-12
jessicamalin
jessicamalin

vi/ jag försöker också! precis börjar men inget plus denna månaden ser de ut som...köpt vitaminer,test o äl test igår :P 3barnet. De andra två gick snabbt men man ska väl inte ställa in sig på att de tredje gör det..svårt att låta bli. har ej gått på p-piller på 2år så inge sådant i kroppen :)

 

hoppas de gåe fort för er :)

2014-02-12
tezzlann
tezzlann
Barn på 2 år

Min mens tog slut i helgen så nu är det fullt ös ;) Hur går det själv?

2014-02-12
jessicamalin
jessicamalin

Fick missfall i v 10:( mitt första missfall. Vilket e jätte tråkigt!! Jag har lätt för att bli gravid men nu verkar mannen inte riktigt vilka längre:/ de har hänt mycket tråkigt på sista tiden och han tycker inte att tiden e rätt. Så vi får se vad som händer. Vill själv gärna ha ett barn till men inte om inte mannen vill längre. Viktigt att både e med på de så de inte blir ett oönskat barn.

2014-02-07
StinaC
StinaC

Beklagar missfallet. :( Styrkekramar'

2014-02-05
jessicamalin
jessicamalin

Jahopp, då var man tillbaka här igen.... fick missfall för 1 vecka sen.. har mått väldigt dåligt men, nu börjar jag känna mig bättre. Skönt att man har en sambo som stöttar en när man behöver det som mest, och självklart stöttar jag honom. Vet inte exakt när fostret dog men, var på vul när jag skulle varit i v.10 och då hade kroppen skött allt själv och hon kunde inte ens se att jag varit gravid:( Sambon och jag har pratat ordentligt om det som hände och så fort vi känner oss redo så kommer vi att börja försöka igen.

Visserligen så blev det ett tidigt missfall men, trodde verkligen inte att man kunde må så dåligt över något som knappt börjat men, direkt när man får plusset på stickan så bygger man ju upp en hel del förväntningar osv. Jag har en son sen tidigare med en annan och detta var mitt första missfall. Dagarna har kännts tunga men, det känns lättare ju flera dagar det går. Skönt att man har en busig treåring som får en att tänka på annat. Inför nästa graviditet känns det som om man kommer ha ännu lite mera is i magen...vem vet.

2014-02-05
Puppiluppis
Puppiluppis

Hoppar in i denna tråd nu, har precis fått tillbaka mensen (sonen är drygt 8 mån) och nu ska vi börja försöka igen :) Tog ett år förra gången, hade då oregelbunden mens med långt mellan gångerna... Hoppas den har stabiliserat sig lite så jag inte behöver vänta flera månader på en ägglossning!

2014-02-02
McLarsson
McLarsson

Det blir en och den 14 ska det stå. Att det ska vara så svårt att få det rätt med telefonen haha

2014-01-27
Joohannaa
Joohannaa

Vi får hålla tummarna på att ser blir en alla hjärtans dag bebis som kommer sen 14 november haha 😊

2014-01-27
Joohannaa
Joohannaa

Oj vilka stavfel.. Skyller på telefonen haha

2014-01-27
Joohannaa
Joohannaa

Hör sitter jag med besvikelsen i trosorna ;) fan att det ska ta långt tid innan de tar sig. Men sonen har jag ju ingen aning om det tog lång tid eller ej då det bara blev så. Jag vill så gärna ha en mage igen, ha en ny bebis och plocka hem min lilla sån från dagis så vi kan vara hemma allihopa..

2014-01-27
Joohannaa
Joohannaa

Mensen kom denna månad med, å med den besvikelsen än om jag vet att det kan ta tid. Längtan blev ju inte mindre idag då vi va en sväng med dottern till vårt lekland här i stan å bland alla barn i skiftande åldrar gick inte mindre än 4 mammor omkring med stora magar. När man vill så gärna då ser man gravidmagar överallt tyck jag. Nä nya tag. Imorgon börjar jag plugga iaf, så få väl tankarna på annat då. Hur går det för er andra?

2014-01-26
ica_86
ica_86

Min mens kom i fredags, den är ruskigt regelbunden sen jag slutade med p-piller men det är bra antar jag. Imorgon börjar skolan, är nog bra för mig att koncentrera mig på något annat =)

Håller tummen för er alla! =)

2014-01-19
Loese
Loese
Barn på 3 år och 4 månader

Nu e det spännande här..väntar på om mensen ska komma till veckan eller inte (hoppas ju ej). Men samtidigt kan jag inte skjuta undan att det e nåt, för skit va trött å irreterad jag e å har molande värk i nedre magregionen..mår illa utan kräkningar lite då å då å halsbränna, men samtidigt vågar jag inte ta ut nåt i förskott, för fått för mig förut att jag känt massa saker (än om det e annorlunda nu, inte lika difust som tidigare gånger) å så ha det blivit negativt besked å jag blivit besviken. Nä tänker vänta, än hur kämpigt det e, till i slutet av kommande vecka innan jag vågar testa mig. Håller tummarn!! :)

2014-01-19
ica_86
ica_86

Imorgon är mensen beräknad...så nervös men försöker att inte tänka på det. Har idag haft lite smått mensvärk så är beredd på att den kommer imorgon. 

Jag känner att jag börjar stressa upp mig och nojja över hela situationen. Jag vill att tiden när vi försöker skapa ett liv tillsammans är en spännande och mysig tid men nu känns det inte så. Är det någon som har tips på hur man kan släppa fokus på det och försöka njuta mer? 

På måndag börjar sista terminen på min lärarutbildning så hoppas att det kommer hjälpa mig att släppa fokus på babyfabriken, nu har jag ju varit ledig och haft all tid i världen att tänka på barn och allt vad det heter... =P

2014-01-16
Loese
Loese
Barn på 3 år och 4 månader

Tack! Ja jag håller tummarna! :)

2014-01-16
jessicamalin
jessicamalin

Ja juste det skrev du ju momtotwo! Jodå, jag ska se till att det blir juff på söndag för sen är det kört ett x antal dagar nästa vecka.. :/ Hoppas de tar sig!

2014-01-16
jessicamalin
jessicamalin

Tråkigt att det inte blev något plus Johanna! :/ Här ska mannen opereras nästa vecka då äl borde äga rum så får satsa på nästa månad..

2014-01-15
jessicamalin
jessicamalin

Hej! Jag å sambon har bestämt oss att vi ska försöka. Så förra veckan tog jag ut min p-stav :-) jag har haft p-stav i 9 år och har tjatat på sambon i ett år att jag vill bli Mamma men nu när jag får är jag livrädd när vet man att man är redo?

2014-01-15
MoJ14
MoJ14

Vad tråkigt Johanna_91 =( Styrkekramar till dig!

2014-01-13
Loese
Loese
Barn på 3 år och 4 månader

Tack Mumtotwo =)

2014-01-11
Loese
Loese
Barn på 3 år och 4 månader

Fick för mig att provkissa på en av mina stavar från testlagret imorse. Kissade, väntade, tittade, det var negativ vad jag kunde se. Sen efter 30-40 min fick jag för mig att kolla på det igen, och då var det ett svagt streck. Jag vet att man inte ska kolla efter "tiden gått ut" för det kan vara spökstreck eller så....men blev så fundersam på varför det dök upp.

Vet inte riktigt vart jag ville komma med detta...ville nog mest skriva av mig.

Ska testa på fredag igen om jag kan hålla mig och om mensen inte dyker upp. Hoppas och längtar =)

2014-01-11
Loese
Loese
Barn på 3 år och 4 månader

Hoppas hoppas och håller tummen för dig! =)

2014-01-09
Loese
Loese
Barn på 3 år och 4 månader

Håller alla tummar och tår för att det blir ett pluss! :)

2014-01-09
jessicamalin
jessicamalin

Ojdå, får kolla upp numret till bm och ringa imorgon.

2014-01-08
Puppiluppis
Puppiluppis

Puppiluppis: Smiter in lite och tänkte bara säga att jag hade sista mensens första dag den 15:e november och går in i vecka 9 på fredag :) så du bör närma dig vecka 8 om du inte redan är där :) Kram

2014-01-08
Ung_mamma
Ung_mamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...