App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Havandeskapsförgiftn​ing

Hej! Min son föddes 1 månad förtidigt för att jag fick svår havandeskapsförgiftning. Vi mår alla bra nu och jag friskförklarades idag... Det jag undrar är om någon av er också haft det och fått barn (med samma partner) igen, hur länge väntade ni? Jag vill så gärna ha fler barn och vill ha dom ganska tätt. Allt är väl individuellt men jag undrar ändå? Jag har en sambo med superspermier och minipiller/p-piller har dessa besegrat förr! Hur har ni gjort? Är jag galen när jag faktiskt skulle vilja vara med barn till hösten igen?

2013-10-30
Sannastekpanna
Sannastekpanna
Barn på 2 år och 6 månader

Biljana: åååh va mysigt! Tror som du att man klarar det men ska kanske försöka planera lite ändå! Kul, du har inte instagram eller såå? Alltid kul att följa! sannasus för er som vill följa se miljoner sovbilder på bebis och katter :)

2013-10-30
Sannastekpanna
Sannastekpanna
Barn på 2 år och 6 månader

Skönt att höra att ni har fler barn och att det gått bra! Vad innebär light hf? Han är 1 månad, 29 sep kom han ut med akut kejsarsnitt. Han är så fantastisk! Jag skulle göra om allt det hemska och traumatiska jag upplevde tusen gånger om! Att skaffa barn tätt efter varandra skrämmer inte mig mer än att jag vet att det kommer bli tufft. Har bekanta som skaffat knoddarna tätt, hör både positivt och negativt varje dag...men jaaa vi får se vad som händer :-D

2013-10-30
Sannastekpanna
Sannastekpanna
Barn på 2 år och 6 månader

hur längesen va det som bebis föddes? min dottervkom två månader för tidigt och de första tre månaderna var jag bästan besatt av att bli gravid igen. . men nu har det lagt sig och jag har insett att jag nog bara ville bli gravid för att gp vara gravid hela vägen.

2013-10-30
josefinejimmy
josefinejimmy
Barn på 2 år och 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...