App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Känner mig nere och väldigt ensam!!

Hej är det fler än jag som känner mig nere och ensam och börjar bli nervös inför allt med förlossningen och så. Är glad och lycklig för att jag ska bli mamma men känner mig rätt så ensam flyttade till ett nytt ställe och har svårt att få kontakt med folk här. Tror även att mina hormoner har lite med att göra att jag känner som jag gör lite tråkigt för just nu ska jag njuta och må bra men är kämpigt dessa sista veckor som e kvar har Bf 22/12 Längtar så efter vår lilla buse

2013-10-30
Angie2212
Angie2212

Precis killar förstår nog inte riktigt vad vi går igenom. Och man har inte så mycket ork men försöker ändå:) ja det mesta är inhandlat men finns ju så mycket man vill ha väntar på vår barnvagn ska komma:) har ni handlat det mesta då?? :)

2013-10-30
Angie2212
Angie2212

Skönt att det inte bara är jag som känner så känner att jag inte riktigt kan prata med nån om det sambon har ju fått lyssna en del men börjar nog bli rätt så trött på mitt gnäll typ försöker förklara för honom hur det känns och att det inte alltid är så lätt visst han bryr sig om mig och bebisen men vissa dagar kan vi inte ens prata om det tror dock att han med börjar bli nervös men han säger ingenting:/ är vårt första barn så man känner sig lite lost!

2013-10-30
Angie2212
Angie2212
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...