App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

D droppar

Är det någon här som har testa d-vitamin olja dunmedic från Apoteket? För jag hade förut acos D droppar som man får av bvc men min förlora sömnen o fick ont i magen så slutade med dom!

2013-10-30
lillemzy
lillemzy

Vi provade Dunmedic till vår son som inte klarar varken Aco oljebaserade, Aco vattenbaserade eller Semper d-droppar. Han klarade inte Dunmedic heller och fick kraftigaste reaktionen någonsin på dem. Gallskrek i flera timmar, kaskadkräktes (brukar inte kräkas annars) och fick diareé.

2013-10-31
Hnoss
Hnoss

Du kan försätta ge D vitamin och samtidig ge sempers dropp , det funkar jätte bra för mig . Påverkningen tar nästan 1 vecka eller mindre. Jag hade samma problem fast nu är allting bra

2013-10-31
inas
inas
Bebis på 12 månader

De hade slutat med sempers på mitt apotek gick ej i beställa hem

2013-10-31
lillemzy
lillemzy

Och du har inte upplevt några besvär med denna olja?

2013-10-31
lillemzy
lillemzy

Jag började köpa dunmedics istället till första tjejen då jag fick veta att acos innehåller e-ämnen. Dock började vi med acos till henne då hon var 1 månad, som rekommendationen var då. Bytte till dunmedics då hon var året kanske.

Nu ville BVC ge mig acos till andra tjejen också, men jag sa att jag köper dunmedics istället. Dock hade dem de dropparna också, så hon hämtade dem istället. Men väntar med att börja ge dem tills tösen är 1 månad.

2013-10-30
ChildofJune
ChildofJune
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...