App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

har ni läst artikeln om mobilanvändare å småbarn?

Jag är ju ganska bra på å använda mobilen men fan alltså jag måste ju skärpa mej!!! :O

2013-10-29
osisen
osisen

Jag har inte en smartphone så använder bara min till att ringa och sms:a, vilket inte direkt sker ofta. Men nog har jag märkt av detta "missbruk" bland de flesta i omgivningen. Var på tjejmiddag för ett tag sedan, middagen var trevlig, pratsam, men så uppstod lite tystnad och ALLA tog upp sina mobiltelefoner och började kolla runt, utom jag som inte ens har möjligheten. Så där satt jag ganska ensam... så kan tänka mig hur barnen upplever det.

2013-10-29
ChildofJune
ChildofJune

stod högst upp på aftonbladet när ja kikade in förut..

2013-10-29
osisen
osisen

Känner mig lite träffad, fast bara lite. Så du är inte ensam osisen! :) Använder den mest när sonen sover men händer att jag kikar in här, fb eller instagram snabbt även om sonen är vaken. Försöker skärpa mig! :)

2013-10-29
jessicamalin
jessicamalin

Hej! 

 

Ja, jag är villig att hålla med om att mobiler och iPhones, Smartphones osv missbrukas och barnen hamnar i andra hand istället för första hand. Själv har jag "bara" en vanlig mobil, ingen internetuppkoppling på den, så gott.

2013-10-29
pling75
pling75

Aftonbladet. Svt. Kan säga att jag känner mig träffad. Inte på öppna förskolan. Men i vardagen. Använder den mycket. Tyvärr.

2013-10-29
Mizzstoltz
Mizzstoltz

Ja jag känner mej träffad iaf.

2013-10-29
osisen
osisen

Jag känner mig inte ett dugg träffad! När grabben var mindre hade jag ingen mobil med internet och den låg  i handväskan hela tiden. Även idag när jag har en androidmobil så använder jag den MYCKET sparsamt.

När man går förbi en lekplats nu för tiden så ser man mammorna sitta med sina iphone el liknande mobiler medans barnen leker själva och mammorna är bara fokuserade på sina mobiler. Tragiskt!

2013-10-29
Fideli73
Fideli73
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...