App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

tankar..

blir så trött och ledsen.. ringde till sjukhuset för att kolla så att jag fått ny tid till gyn. hade jag inte. däremot hade hon i receptionen bokat en operation till mig?! fick som tur var prata med en annan idag och hon var mycket trevligare, tog mig mer på allvar och fixade ordning en remiss för att kolla upp mig och sambon.. men det känns som allt skiter sig ändå, jag hör på deras röster att de inte kommer göra så mycket pga min fetma.. och i gamla journaler står det att jag är bipolär fast jag aldrig visat symptom på det.. och vad jag hört får man inte hjälp om man är psykiskt sjuk eller bipolär? är friskförklarad sedan två år och hört från många att det är konstigt att jag fått den diagnosen.. kan jag inte bli gravid på naturlig väg kommer jag väl aldrig få ett barn? :'(

2013-10-24
AiyannaAiyanna
AiyannaAiyanna
Försöker

hade inte PCO för ca ett år sen när jag var inne, fast vet inte hur mycket de kollar upp det? han gjorde bara vanligt ultraljud/kontroll...

2013-11-01
AiyannaAiyanna
AiyannaAiyanna

Väger väldigt mycket.. Enligt bmi ska jag ligga på runt 60kg och nu väger jag närmare 100kg :'( har lyckats gå ner flera gånger men både mina föräldrar och bror är på mig hela tiden. Och då när man även jobbar med dom får jag aldrig tummen ur att träna.. För då kommer det kommentarer hela tiden. Ska in nästa fredag och prata med gyn så får se hur det går.. Man tappar gnistan lite..

2013-10-31
AiyannaAiyanna
AiyannaAiyanna

Lycka till med viktnedgången! Håller tummarna att det blir bebis framöver! Tycker det låter som om du har taskiga jobbarkompisar om de är på dig hela tiden! Det vore ju en annan sak om de peppade dig, men så verkar det ju inte.

2013-10-28
ElinorI
ElinorI

Katarina, vad kul att du fick motivation. Själv har jag tre veckor kvar till bf och jag längtar sååå efter att börja träna ordentligt igen och fortsätta min viktresa. Är så taggad!
Stort lycka till med träningen, maten och allt. Det kommer gå galant :)

2013-10-28
Lisaabrannstrom
Lisaabrannstrom

Lisa, jag blev väldigt motiverad av det du skrev, tack för att du påminde mig om hur man ska tänka! Jag har nämligen 15 kilo kvar till min målvikt. :)

2013-10-27
1katarina1
1katarina1

ska försöka komma igång med hårdare träning, har gym på jobbet men kan knappast träna där då är de på mig ännu mer.. maten har jag lagt om ganska bra så har koll på det..

2013-10-27
AiyannaAiyanna
AiyannaAiyanna

Jag anlitade en PT för att få hjälp ned träning och kost hann med 5 veckor och tyvärr bara 5 kg sedan var jag gravid 😊 jag har varit oskyddad vid sex i 3år före det. Så ja det kan hjälpa 😊 lycka till ❤️

2013-10-25
Helbeng
Helbeng

Och vill bara påpeka att jag skriver för att ge dig lite motivation till träning osv och visa att det går att gå ner i vikt bara man bestämmer sig och håller i det. Och det går utan alla dessa jäkla dieter som syns hela tiden, ät vanlig mat, fast ät inte mer än du gör av med. Den motivationen fick jag av en annan när jag började min kamp mot vikten och är väldigt tacksam för det idag :)

2013-10-25
Lisaabrannstrom
Lisaabrannstrom

Jag gick ner 15 kg på tre månader innan jag blev gravid. Allt jag gjorde var att ändra kosten och börja röra på mig mer. Det gäller att verkligen bestämma sig för att lyckas. Jag började äta enligt tallriksmodellen, åt även mindre portioner (insåg ju själv att jag aldrig kommer gå ner i vikt om jag äter för tre varje måltid), åt inga kakor eller godis etc på en månad för att få bort suget efter sånt, sen tränade jag nästan varje dag. Blandade styrketräning med promenader. Dom flesta kommer till en punkt när man känner att man bara vill ge upp men det är då det är sååå viktigt att fortsätta och "komma över tröskeln".
Jag kan verkligen förstå hur du känner och jag önskar dig verkligen all lycka till och jag hoppas du lyckas både med vikt och graviditet. Stor kram :)

2013-10-25
Lisaabrannstrom
Lisaabrannstrom

Har försökt i ett år. Försöker gå ner i vikt, rör på mig varje dag och ändrat kosten sen en tid. Blir trackad på jobbet om vikten varje dag så ger upp emellanåt och ibland kör gärnet ändå..

2013-10-25
AiyannaAiyanna
AiyannaAiyanna

Jag är helt okunnig i sånt här... Men kan du inte gå ner i vikt, då bord. Det vara lättare att bli gravid?! Har ni försökt länge?

2013-10-24
zmiley
zmiley
Bebis på 12 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...