App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Varför alla dessa symtom??

Hej tjejer! Jag slutade med P-ring i Juni i år, har haft regelbunden mens med ringen och utan, men i Augusti kom den 5 dagar för sent. Gjorde ett test som var neg. Nu har jag känt av massa gravid symtom sedan ca. 2 veckor tillbaka. Har ömma bröst, som jag annars aldrig har haft, kissar oftare, ont i ryggen (svanken), trött, yrsel, halsbränna och huvudvärk. Vet inte om det kanske trots allt bara är en inbildning, jag ska ha min mens idag 23/10, gjorde ett test i morse som visade negativt. Mensen har inte kommit än, men är det verkligen 100% negativt? Eller ska jag försöka med ett nytt test om inte mensen kommit, eller kommer jag bara bli besviken? Mensen var ju försenad i Aug men var ändå inte gravid..?

2013-10-23
Mrs HC
Mrs HC
Försöker

94omamma: jag använde mig av clearblues "vanliga" test, alltså inte det digitala, är det någon skillnad på känsligheten på dem?

Levena: förstår vad du menar, det hela är en stor otålig väntan. Tror jag kan inbillat mig symtomen. Men det som får mig att börja leta symtom är mina bröst som är ömma och känns större, känns varje dag och har gjort det i ca. 2 veckor, har absolut inga känsliga bröst annars.. Det är något som inte stämmer och såklart hoppas man på ett litet frö i magen.. Ska vänta veckan ut, har det inte kommit någon mens gör jag ett nytt test på måndag.

Tack för svaren!

2013-10-23
Mrs HC
Mrs HC

Köp ett dyrare känsligare test. Jag använde mig utav clearblues digitala med veckor.. Men det kan ju även vara att mensen spökar efter preventivmedlet, det är ganska vanligt. Men jag håller tummarna för att det är en liten bebis, endel har ju låg hormonhalt, så vänta nån dag o testa igen sen om inte mensen kommer :)

2013-10-23
94omamma
94omamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...