App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

En fråga....

Ni som försöker bli gravida...hur gör ni med alkohol? Man ska ju tydligen inte ens dricka någon alkohol i de två sista veckorna av menscykeln...ifall att man kanske är gravid.... hur hårt ska man ta det?? Jag dricker bara ibland och då i måttlig mängd....men, jag har inte exakt koll på när jag har äl, ska ha mens osv...den har alltid fördröjt sig sedan jag slutade med p-piller i augusti. Kom gärn med åsikter, tankar och egna erfarenheter...

2013-10-22
Puppiluppis
Puppiluppis

Sunt förnuft tar dig långt!!
Jag har till och med läst att nåt glas vin kan underlätta för en graviditet eftersom kroppen slappnar av! Önskar att jag mindes vart jag läste det... Men det var nyligen iaf.
Så länge mensen inte har uteblivit tycker jag att man kan leva precis som vanligt!!

2013-10-24
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

jag dricker aldrig. slutat med allt som är dåligt känns det som. rör på mig som tusan. kör i alla ställningar och gud vet vad... skulle ge mitt ena ben för att bli gravid snart...

2013-10-23
AiyannaAiyanna
AiyannaAiyanna

Själv tänker jag att om jag ja minsta misstanke om att jag e gravid än hur tidigt det är undviker jag all form av alkohol. Men om man utan att vetat om en graviditet druckit i början ska man inte skambeläga sig själv, tror ej man mår bättre av det. Själv undviker jag all form av alkohol nu när vi försöker men det är mitt beslut å dricker för övrigt väldigt lite sen dottern blev till, men vad andra gör lägger jag inte mig i. Värre då dom som fortsätter med typ tobak å alkohol då dom vet om graviditet.

2013-10-23
ica_86
ica_86

Drack också några öl precis o början av graviditeten och visste då inte att jag var gravid, sonen är fullt frisk ändå! Kanske inte behöver dricka en massa men ett glas skadar inte! :)

2013-10-23
jessicamalin
jessicamalin

Slutade inte dricka förrän jag plussa men är ingen stordrickare. Så jag tycker du kan unna dig ett glass eller två. Det kan ju ta tid att bli gravid så jag tycker inte man ska avstå från allt innan man vet att man är gravid.

2013-10-23
malinskamailn
malinskamailn

Jag hade väldig ångest då jag drack flera glas vin i början av graviditeten typ v 4-5 på en fest, visste inte att jag var gravid och min mens är väldigt oregelbunden (40-90 dagar). Så när vi ska försöka igen kommer jag iaf inte dricka om jag inte är helt säker på att jag inte kan vara gravid. Det är oklart hur mycket alkohol som påverkar det nya fostret, så bäst är att låta bli helt.

2013-10-23
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 31

Försök inte tänka på vad du ska göra och inte göra för att bli gravid. Det kommer stressa dig och din kropp och på så sätt blir du inte gravid. Lev sunt och träna och drick med måtta, så kommer det gå bra :)

2013-10-23
Martinaj
Martinaj

Slappna av och glöm förbuden, du kanske inte ska ta en dyngfylla men nåt glas är lugnt 😊 lycka till

2013-10-23
Helbeng
Helbeng
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...